perjantai 17. syyskuuta 2010

Broiskuja


 Viikko, vai kaks, sitten sain vihdoinkin haettua koirille pakastettuja broilerinsiipiä. Pari klönttiä. Joitakin aikoja aiemmin ostin kauppakaupasta jotain koirille tarkoitettuja, kelleppä muulle heh, pakasteluita. Kun ei kerta enää ole toviin jos toiseenkaan ollut pakkasessa hirven  tahi poronluita joita olin tottunut noille syöttelemään aina silloin ja tällöin. Mahtaakohan noita olla myynnissäkään missään? Pitäisi tuntea jotain mettämiehiä tai naisia jotta saisi taas pakkaseen sellaisia... (vih vih, otetaan vastaan )

Vaikka pääasiallisesti kuivanappularuokinnalla ovatkin, niin aika sekavat sapuskat noilla kyllä oikeesti on. Kasviksia, lihaa, nappuloita ja luita. Plus tietty ties mitä kaikkea leivänkannikoista nakkien kautta kuivanameihin ja satunnaisiin (ihmis)ruuantähteisiin. 

Hieman pisti mietityttämään kun joku kertoi aksaleirillä, että oli vaihtanut koiransa ruuan siinä vaiheessa kun Nutron (jota meillä siis koirat syövät) valmistaja tms vaihtui ja tää kertoja oli huomannut että koiralta hävisi siinä vaiheessa lihakset ts tuo ruoka ei enää pystynyt ylläpitämään niitä (tai jotenkin muuten hienosti ilmaistuna). Että tuli jotenkin Nemi mieleen, että johtuisikohan ne sen oletetut onnettomat lihakset osittain sitten tuosta (ilmeisesti) huonompaan päin menneestä ruuasta. 

Ei kommentteja: