keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Syyserkkari

Ajeltiin lauantaina viides lokakuuta Jyväskylään ja majoituttiin Laajavuoren Scandiciin. Illalla osallistuin yhdistyksen syyskokoukseen, kun olin luvannut ottaa Lapinkoiralehteen kuvia kokouksessa (oli hämärää, kuvasin manuskaputkella, kuvat on mitä on). Kun oli aika äänestää hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle (ja varajäsenet), niin joku sanoi, että olisi hyvä jos hallituksessa olisi kaikkien rotujen edustus. Meni tovi ja rlk-ihmisiä ei ehdotettu / ilmoittautunut, liekkö ollut edes koko kokouksessa keitäin muita kuin minä. Sitten yks tuttu kysyi, että saako se ehdottaa mua .. Ei sitten ollut aikaa miettiä asiaa loppuun asti joten sanoin että jookait. 
Niinhän siinä sitten kävi, että päädyin vuodeksi rotuyhdistyksen hallitukseen. Vain yhdeksi vuodeksi kun äänet eivät riittäneet kolmeen vuoteen (vuoden paikkoja oli siksi tarjolla kun muutama henkilö erosi hallituksesta kesken kauden), mutta toisaalta niitä ei ollut myöskään vähiten eli minusta ei tullut varajäsenkään. 

Sunnuntaina kävin Taran kanssa Killerin raviradalla, jossa järjestettiin syyserikoisnäyttely. Sielläkin otin hieman kuvia. Taralle sain esittäjän kasvattajien perheestä. Kiitos esittäjälle! On kyllä onni kun Tara osaa esiintyä monien esittäjien kanssa 😊😍



Tara sai erinomaisen, mihin olen tosi tyytyväinen tuolla turkilla.

Ruotsinlapinkoirat arvosteli Satu Ylä-Mononen

Arvostelu: Vahva narttu, joka tänään karvattomassa kunnossa. Hyvä ilmeinen nartun pää. Hyvä kaula ja ylälinja vahva luusto. Kapea eturinta. Vahva runko. Voisi liikkua hieman pidemmällä askeleella. Tuloillaan oleva karva.
VAL ERI 

Ei kommentteja: