keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Kevät erkkari

 Huhtikuun alussa ajelin Taran kanssa Jyväskylään, jossa majoituimme Laajavuoren Scandicissa. Oltiin lauantai-iltana hotellilla, käytiin kävelyllä ja lojuttiin hotellihuoneessa. Sunnuntaiaamuna ajeltiin Peurankaan (Laukaa) lappalaiskoirien erikoisnäyttelyyn. Sain parkkeerattua likelle toimistoa, koska ohjelmassa(ni) oli lehtitoimikunnan ständillä valokuvausta rlk-kehän jälkeen. Raahasin autolta Taran häkin kehän lähelle, laitoin Taran hetkeksi häkkiin. Taran kasvattaja testaili miten koira(ni) toimii hänen kanssaan. Räpsin kuvia ja kasvattaja esitti Taran - kasvattajaluokassa olin itse koiran kanssa. 

Tuomarina ruotsinlapinkoirilla oli Pirjo Aaltonen (en ainakaan muista aiemmin, että meidän koirat olisivat olleet hänen kehässä). 

Tara esiintyi ihan kivasti, koira ei vain ollut tämän tuomarin mieleen. 

"Kevytluustoinen, vielä ilmavassa (?) vaiheessa esiintyvä nuori narttu, jolla selvä sukupuolileima. Hyvät pään mittasuhteet, tyypillinen ilme. Hyvin asettuneet, hieman kookkaat korvat. Kääntää etukäpälät vielä ulospäin, etuosa saa täyttyä. Liikkeessä melko takakorkea, ja taka-askel jää rungon alle. Hyvät etuliikkeet, mutta kinnerahdas takaa. Takaosa tiputtaa palkintosijaa."

NUO EH1


Kasvattajaryhmälle kp sij.2 

Rlk kehän jälkeen Tara pääsi lenkille ja sen jälkeen autoon kun allekirjoittanut meni kuvauspisteelle räpsimään. Kun loppukehät alkoivat niin kuvauspiste laitettiin "kiinni". Sen jälkeen käytin Taran lenkillä ja ajeltiin takaisin Jyväskylään vielä yöksi, maanantaina autoiltiin kotiin. 


Ei kommentteja: