keskiviikko 18. elokuuta 2021

Melkoset jumit

 Kikillä oli tänään hieronta ts eläinfyssariaika Vakkurin luona. Pariin kuukauteen ei oltukaan käyty huollossa. Koiran viime päivien olemuksesta osasinkin jo aavistaa, että hoidettavaa varmasti löytyy ja näinhän sitten olikin. Kikin koko vasen puoli (se leikattu kyynär on vas.) oli tosi jumissa. Enimmäkseen oli kuitenkin ns hyvää huollettavaa eli johtui tekemisestä eli lihakset olivat juntturassa eikä mitään rakenteellisia yms pahoja vikoja löytynyt. Ennen kuin jumit alkoivat helpottamaan niin Kiki uikutti kun oli niin kipiä kun sitä hoidettiin (plus läähätteli). Loppu hoidon aikana vinkuminen väheni (ja loppui). 

Varasin uuden ajan jo viikon päähän, koska yhdellä kertaa ei voinut kaikkia jumipaikkoja selvittää. 

Tara oli mukana ja oli aluksi varsin kiinnostunut isosiskon hoidossa olosta, mutta kun sille tehtiin rajat selväksi eli että hierontapatjalle ei ole tulemista ja Kikiä ei härpitä niin ihan nätisti se sitten suurimman osan ajasta oli. Jossain välissä kävi vähän hyörimässä ja pyörimässä jossain vastaanottotilojen muissa huoneissa. Kuvia en napsinut, vaikka olisi toki voinut ottaa räpsyn Tarasta joka nukkui lattialla tai Kikistä jota hoidettiin. 

Lopuksi Tara joutui/pääsi vielä harjoittelemaan hieronnassa olemista eli pötkötteli hetken kyljellään lattialla kaiman tutkiessa sen raajoja/kroppaa. 

Ei kommentteja: