keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Ruoka mielessä

 Olikohan se sitten syksyllä kun luulin päässeeni eroon Kikin safkapähkäilyistä, mutta viime aikoina koiralle ei ole enää oikein nuo Brit Caren pupunappulat maistuneet. Ko säkistä ei ole enää hirveästi jäljellä, joten piti marssia kauppaan koiranruokaostoksille. Syystä taikka toisesta mukaan tarttui 2kg:n säkki Barking Headsia - vasta paluumatkalla kaupasta kotiin muistin, että jostain syystä se ei ollut hyvä valinta edellisellä kokeilukierroksella, blogia selatessa syyksi paljastui piereskely. 

Tällä kertaa koira ei onneksi ole (vielä) rupsutellut syötyään tuota BH:ta ja nuo murot maistuvat sille (toistaiseksi) paremmin kuin Brit Caret (joita on yhä jonnin verran). Barking Heads soveltuu paremmin turvotukseen kuin Brit Care (joka ei juurikaan turpoa). 

Olen tuumaillut, että pitäisi löytää sellainen koiralle kelpaava ruoka mitä myytäisiin 5-8 kilon säkeissä. Yhden (vähäruokaisen) koiran taloudessa kun 12-15 kilon säkit kestävät niin kauan, että loppusäkin nappulat alkavat härskiintyä (tai jotenkin muuten muuttuvat sellaisiksi etteivät ne koiralle enää maistu). 

Ei kommentteja: