sunnuntai 23. elokuuta 2020

Nirso-neiti

Kikin ruokinta on mietityttänyt mua pitkin kesää. Että miks se on nirso. Eikö ruoka maistu siks kun on lämmintä vai siks kun olen ostanut sille nappuloita joita se ei vain halua syödä (syystä tai toisesta). Lomareissuilla menin välillä sieltä mistä aita on matala eli ostin sille hyytelöpurkkiruokia, joita se kyllä söi hyvällä halulla.

Välillä Kiki on myös katsonut jotain nameja "ei just nyt kiinnosta" -ilmeellä ja ollut syömättä. Eli jos ollaan tehty jotain temppusia, tai lenkeillä jonkun luopumisen tms jälkeen, ja oon kuvitellut palkkaavani koiran herkulla, niin koira on haistanut namia (koskenut kuonolla namiin) ja todennut "en syö tuota".

Outo, niin outo koira on tuo pikkukoira. Kahden possuahneen koiran jälkeen Kiki kummastuttaa. Että sterkatut koiratko olisivat ahneita? Ei tämä ainakaan, ainakaan vielä :-)


Minähän syötin muutaman säkillisen Kikille Nutriman Health Digestionia, mikä nyt ei sitten kuitenkaan tainnut olla sille passaava sapuska.



Seuraavaksi kokeilin samalta ruokamerkiltä toista versiota (laihisruoka siksi, että olisi pieni rasvaprosentti, koska Kikiä ilmeisesti närästää), mutta koira kyllä hyvin selvästi osoitti ettei tuokaan ole se ruoka mitä se mieluusti syö.

Nyt on sitten kokeilussa tällainen:


Ei kommentteja: