sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kesäkampaus

Sitten Nemin poismenon jälkeen en ole pitänyt kampauskirjanpitoa (blogissa tai muuallakaan).

Nyt kuitenkin Kikilläkin on ollut tänäkesänä jopa karvanlähtö. Kuten aiemmin kerrottu niin sen turkki ei ole ikinä ollut täysin normaali ts ihan samankaltainen käytökseltään kuin vaikka Merrillä ja Nemillä oli (ennen sterkkausta). Kikin pentukarva tippui tosi myöhään ja sellaisia tupottain lähteviä karvanlähtöjä sillä on ollut kerran kunnolla (Harjavallan erkkarin aikaan) ja muutamia sitten niin, että karvaa on kyllä lähtenyt kun koiraa on harjannut mutta sellaista pystykorvan kevättukan pöllyämistä (eli irtotuppoja kiskottavaksi, näkyvillä) sillä ei ole juurikaan ollut.

Nyt kuitenkin kävi niin, että loppukevään kurapesuilla koirasta ensin alkoi lähtemään karvaa reisistä ja sitten kun harjasin koiran kesäkuun alkupuolella niin lähtihän siitä jonkun verran karvaa. Vaikka edelleenkään karvanlähtö ei näkynyt ulkopuolelle. Reissussa sitten tuntui, että koira olisi pesun tarpeessa -en edes muista milloin viimeksi olen pessyt Kikin shamppoolla- kotiin tultuamme olin kuitenkin niin laiska, etten heti ryhtynyt koiraa pesemään. Meni päivä tai pari ja sain aikaiseksi olkkarin lattialla pienen harjaustuokion. Ja karvaahan sitten lähti ja lähti - ja koira siistiytyi niin ettei sitä nyt tarvitsekaan olla (vielä ainakaan pesemässä).



Tuossa tänään Haukkiksella ottamassani kuvassa näkyy, että kaulakarvoitusta Kikillä edelleen on runsaasti, vaikka muutoin se aika kalju nyt onkin. (noh on sillä housukarvoitustakin ja ja ...)

Ei kommentteja: