sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Vko 4, omatoimireenit

Vihdoinkin sain raahauduttua Martsaan aktivoimaan Nemistintä. Flunssa on edelleen meitsillä, mutta... 

Ensin lenkki, sitten halliin jossa laskin hyppyrimat 35-45 cm korkeuksiin. Isolla puolen oltiin, siellä oli siis jonkinmoinen agirata. Sitten peilin eteen tekemään arvausliikkeitä eli jääviä. Muut meni superisti paitsi istuminen, siihen se tarttee jonkun vartaloavun pelkällä sanalla ei pysähdy istumaan. Tai pysähtyy ja jää, mutta väärään asentoon. Näitä kun alettiin reeniä niin ekalla kerralla kun käskin koiran seuraamaan niin sehän olikin rynnimässä lähellä olevalle puomille. Räkyttäen. Käskin sen maahan ja kun rauhottu/hiljeni siihen niin kehuin, vapautin ja pyysin takaisin sivulleni. Tuon jälkeen oli ihan keskittyneesti tekemässä mun kanssa tokoa eikä yrittänytkään karata agiesteille :)

Tuon reenin jälkeen tehtiin pitkähkö seuruu pätkä. Kokeilin myös sitä uudessa tokossa olevaa seuruuta missä pitää tehdä juosten käännöskin. Ei tuottanut ongelmaa :) Seuruun jälkeen alettiin aksailemaan. Ihan vaan jotain hatustaveto pätkiä. Välillä leikittiin villisti siilin kanssa. Tehtiin myös tarjoamisagia.

Kun oli kylliksi reenattu niin otin kameran esille ja otin koirasta muutaman räpsyn. Sitten kerättiin kimpsumme ja kampsumme ja käytiin mettälenkillä :)







Ei kommentteja: