tiistai 21. tammikuuta 2014

Koiraroina, osa2

Treeniliivi, naksutin, noutajatalutin (jota käytän agikisaremminä) ja toko-talutin. 
Vasemmalla pussukkaan survottuna Nemin bot-takki. Vähän käytetty. Oikealla joku "kylpytakki", jota käytin Merrillä tokon sm-kisoissa muutama vuosi sitten. Sitä olisi vain pitänyt olla kastelemassa koko ajan jotta siitä olisi ollut pidempään hyötyä. Sen ole ostanut Vöyrin agirodusta. 
Varteenotettava agiremmi - siis vanhaa vuosimallia. Ostettu Helsinkin agin mm-kisoista. Ja pari pantakokeilua. Kokeilua siis, ei ole tullut käytettyä noita sen enempää. 
Ruutumerkit. Ensin tyydyin kukkapurkkeihin ja sitten ostin ihan oikeita toksutteluun tarkoitettuja merkkejä. Noi kukkapurkit oli ainakin Merrin kanssa reenatessa sellaisia, että se helposti kaatoi ne kun luuli että kyseessä on joku "etsi nami -peli" :) Punaset merkit on ostettu Rimbosta (se kunta missä Nemi on syntynyt), mutta niitä on vain neljä eli merkin kautta ruutuun lähetystä pelkästään noilla ei voi reeniä. Eipä silti, että me niin pitkälä reeneissä oltaisinkaan ;)
Kosketusalustoja (eri kokoja), karvavinkupatukka (käytän reeneissä toisinaan Nemi tykkää), joitakin hutilo-ostos patukoita. Pari hui-kauhistusta (räminätölkki ja vesi"pyssy") joita ei ole käytetty ainakaan pariin vuoteen. 
Namimuna, Krokotiili, Possu, Paprika, Smurffi, Marssilainen ja muutama muu. Nemin suosikit. 
Reenileluja ja muita leluja. Aika vähällä käytöllä olleet viime aikoina. Potentiaalisia leluja kuitenkin. 
Pitäähän koiralla pallo(ja) olla. Osa vinkuu, osa ei. 
Kapulakokoelma. Kaikenlaista on tullut hankittua. 
Ehkä ensimmäinen kapulaostokseni? Siinä näkyy Merrin hampaanjälkiä, arvatkaa olenko antanut Nemin jatkaa - tai edes nähdä että kapulalle voisi tehdä näinkin? Tavararomppeen inventaario-operaatiossa tämä kapula päätyi roskikseen.











Ei kommentteja: