perjantai 10. tammikuuta 2014

Koiraroina

Järjestelin eilen Nemin lelu/treenirompe läjiä. Sillä on ollut eteisessä kaksi laatikollista leluja, lisäksi yhdessä huoneessa on pari laatikollista treenikamppeita, kampoja yms tarvikkeita ... ja lattialla lisäksi jotain nyssyköitä ja romppeita mitkä ei mahdu mihinkään niistä laatikoista. Ajattelin sitten, että josko sekä tarkistaisin mitä kaikkea sieltä löytyy ja pakkaisin yhden laatikollisen tavaraa ja veisin varastoon. Lähinnä ajattelin, että eteisessä ei tarttis olla kahta lelukopallista kun Nemillä oikeesti on ne pari lelua mitkä sitä kiinnostaa...

Se häkki, tai sen raato, minkä Nemi hajotti Kisma-tokokoulutuksessa syksyllä. Raato päätyi eilen roskikseen. Nemi kävi vielä tarkistamassa sen (se on tuo tumma möykky kuvan etualalla). 
Tämä jolle variksetkin nauravat ;) On kotiläksy tokosta, muistaakseni viime talvelta. Tällä harjoiteltiin takajalkoja ts kakeja. 

Tämä on uusin viritelmä. Taitaa olla liian pieni, vaikka on tässä muutama onnistuminen keretty kokemaan. Takajalkakoroke. Se kontaktihärpäke. 

Taka-alalla kuvassa The Ufo, jonka kaikki jo tuntevatkin. Etualalla kaverilta ikuisuuslainassa (?) oleva mittakeppi (kohtuu jäykkää tekoa, taitaa olla rautaa). 

Tuttilelusta tuli vihdoinkin roska ja päätyi pois kokoelmista. Tuo (kun oli yhtenä kappaleena ja uusi) vinkui joskus. Oli Merrin suosikkilelu joskus älyttömän kauan aikaa sitten. Lelu piti pistää jäähylle kun tuntui turhankin rakkaalta silloin kun Merrillä oli valeraskauksia. Sitten vuosia myöhemmin siitä tuli Neminkin suosikkilelu. Kunnes hajosi. Ensin vain pikkasen ja eilen Nemi repi sen sitten kappaleiksi. 

Nämä narulelut päätyivät varastoon menevään laatikkoon. En ymmärrä miten näitä noin paljon on kertynyt, en ole sitten millään uskonut että mun koira(t) ei ole naruleluilla leikkivää tyyppiä. Kaikkihan on! No ei ole ei... 

Joskus meillä koirat vielä söivät näitä nahkarullia. Sitten tuli mitta täyteen. Kaikenlaisia purutikkuja yms hyväskää kyllä syövät (ts Nemi syö) oikein hyvillä mielin (ja kielin), mutta nuo eivät enää iske. Siks niitä löytyi noinkin monta vähän pureskeltua. Nemiä ei ole aseteltu kuvaan, vaan tottakait sitä rupesi kiinnostamaan mitä ihmettä oikein touhuan - ja minne olen viemässä sen luita. Luut eivät menneet varastoon vaan eteislaatikkoon (jos Nemiä vaikka joskus taas nuo kiinnostaisivat). 






Pehmoleluista iso osa päätyi varastolaatikkoon. Nämä pussissa olevat on ostettu joskus kirpparilta, ihan vain sitä varten että koirat (Nemi lähinnä) saa tuhottavaa. Tykkäsi pienempänä suolistaa pehmoleluja ;)

Kaninnahkaa. Kait. Ostin pari vuotta sitten sm-kisoista. Myyjä vakuutti, että ko lelu kestää hänen bordercollieitaan. Ts ei toki sama nahkariepu jonka minä ostin vaan vastaavanlainen. Oli kyllä Nemistä hauska tämä lelu. Kiihdyttävä. Mutta ei todellakaan kestävä. Ja Nemi haluaa _syödä_ sen. Ei hyvä. 

Kaksi ylintä, nuo suurimmat pallot, ovat sellaisia pallon pyöritysjuttuja minne laitetaan nameja ja fiksu koira pyörittää pallon nurkkaan jossa pyörittää sitä ja namit tulevat ulos pallosta. Joku aktivointilelu, muka. Syöttälaite se oikeesti on. Tuossa sinisessä oli/on huono se syöttöaukko. Nuo alapuolella olevat taitavat olla nimeltään kongeja. Sinisen aukko on syöty... sitä on joskus käytetty kovastikin, laitettu maksalaatikkoa yms kongiin ja pakastettu. Koirat tykkäsivät tuosta aktivoinnista kovastikin (ylläripylläri). 

Tavarataivas juttu jatkuu myöhemmin kakkososassa. 


Ei kommentteja: