maanantai 7. helmikuuta 2011

Villasukkatokot 2011


koira: Merri

paikka: Kemijärvi

pvm: 05.02.2011

tuomari: Allan Aula

luokka: Avoin



Pisteet:





Paikallaolo 9 - Ei oltu valmiita kun suoritus alkoi, Merrin pää pyöri eikä se kuunnellu mua.. joten tarvi toisen käskyn jolla meni maihin.



Seuraaminen 9 - Jossain kohtaa pikkunen herpaantuminen, kun alusta vaihtui matolta tavislattiaan niin Merrin nenä meni hetkeksi maihin. Ja mun jäykästä kädestä tuomari huomautti. (pidän ilmeisesti koiranpuoleista kättä epänormaalisti - kait sitä jotenkin pitää huomioida se kauhia jännitys mitä jostain seuruuliikkeestä tulee.. pysyykö se siinä varmasti, kohta tapahtuu ainainen katastrooffi kun koiraa ei kiinnosta tää touhu pätkääkään jne ;))

Liikkeestä maahanmeno 10

Luoksetulo 5 - Ei aikomustakaan pysähtyä. Tai itseasiassa, siinä keskellä koira teki sellaisia laukkaloikkia eli ennakoi sitä, että jos pallo lentäs niin... (niinhän se tekee reeneissäkin - palloa kohti vauhilla ja sitten stop)

Liikkeestä seisominen 0 - oli haistellut hieman maata ja kun käännyin takas koiraa kohti niin siellähän se makasi niin särmänä että! (blaach)

Nouto 10 -   (bileet!!!!)

Kaukot 9 - Ensimmäiseen siirtymään tarvi toisen käskyn. Mutta muuten teki täydellisesti, ei pomppinut eikä jahkaillut 

Hyppy 9½ - Vino perusasento rokotti pisteitä puolikkaalla. Mun mielestä hyppy oli turhan korkea Merrille, ei hypännyt hirmu keviästi yli. 

Kokonaisvaikutus 10  - Ja niin se oli mullekin ihan unelmien koe, vaikka ykköseen pisteet eivät riittäneetkään ja vaikka tietty pikkasen harmittaa että jäi niin liki sitä ykköstä. Mutta Merri  se teki tähänastisen elämänsä parasta  tokoa. Se ei edes väliaikoina menettänyt otettaan hommasta.



 

Niin, pisteitä yhteensä 156, 2.tulos, sij.2/3

Ei kommentteja: