keskiviikko 6. kesäkuuta 2007

Merrin & Nemin tiistaitreeni (vko23)


Kun ryhmäläisten treenit olivat ohitse niin Merri ja Nemikin pääsivät hieman harkkaamaan (Eetu ei päässyt paikalle, Unkarissa, joten Nemi ei harkannut yhdessä muiden jatkoryhmäläisten kanssa).

Merrin kanssa otin pujotteluun lähettämistä / vastaanottoa (puoliväli), puomia ja erilaisia hyppykuvioita (takaa, leikkaus, välistä vedot jne).

Nemin kanssa otettiin pujo kerran, hieman hyppyjä (irtoamista pallon avulla) ja puomia. Puomi olikin oikea koetinkivi. Meni nimittäin n kertaa pieleen - täytyy kunnolla miettiä haluanko sille sitä että sen etutassut ois maassa, nyt kun se tuli kokonaan esteeltä, vai niin, että se istuisi kokonaan esteen päällä (siellä kontaktialueella). Joko istuen siinä maassa esteen edessä tai tuli muuten vain alas. Jos yritin saada namin avulla (vieden kontaktille) niin koiraa ei kiinnostanut koko este, vaan mieluummin juoksi maassa namin luo... syömään sen parempiin suihin. Lopulta päädyin ottamaan esteen pari kertaa vanhalla tyylillä, onneksi sain sen toimimaan ihan kivasti.


Ei kommentteja: