perjantai 9. elokuuta 2024

Omat kuntoilut

 Varmaan olen kertonutkin, että kävin viime viime elokuun puolivälistä (en tarkkaa aloitusajankohtaa muista enään) helmikuun loppuun asti ohjatuilla kuntosalitunneilla kerran viikossa - poislukien muutamat poikkeusviikot. Syksy oli pelkkää aikomusta siitä, että menisin myös itsekseni treenailemaan.

Kunnes joulun kieppeillä aloin käymään kuntoilemassa myös muulloin kuin ohjatusti. Helmi-maaliskuussa otin yhteyttä paikalliseen fysioterapiayritykseen ja varasin ajan. Alunperin olin ehkä ajatellut, että fyssari tekee jonkin hierontatyyppisen käsittelyn kipeille jaloilleni, mutta hänpä pistikin mut kohentamaan jalkojen (ja muun kropan olotilaa). Kevään sitten treenailin tämän ft:n antamia juttuja - ja sain uusia ohjeita eli tapasin hänet muutamia kertoja (muuten tein treenejä itsekseni). 

Tänään kääntyi sitten taas uusi lehti mun kuntoiluissa kun tapasin personaltrainerin  - joka siis on sama henkilö joka veti (ja vetää) paikallisella salilla niitä ohjattuja ryhmiä. Pt laati mulle saliohjelman toiveitteni mukaisesti ja sitä ohjelmaa alan työstämään itsekseni. Parin-kolmen kuukauden kuluttua on tarkoitus mahdollisesti uusia ohjelmat, ainakin osittain. 

Ei kommentteja: