keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Autosäätöä

 Meillä tuli auton kanssa ongelmia muutama viikko sitten, saatiin asiat hoideltua vakuutusyhtiön kanssa ja siltä osin asia on kunnossa - mutta autokorjaamolla on ruuhkaa, joten ollaan oltu audotta nyt jonkin aikaa. Ihana anoppi on ihan kiitettävän kiltisti lainannut meille autoaan, mutta eipä sitä silti kaikenlaisia päähänpistoja ole voinut toteuttaa - mitä normaalisti tekisin. Esim ihan vaan, että käydä silloin tällöin koirien kanssa omatoimitreenailemassa. Tai ajella jonnekin muualle lenkittämään koirat, tai ottamaan valokuvia tai mitä milloinkin. 

Viikkotreeneissä (agikeskiviikot) ja valkkuringissä (josta yritän saada kirjoitettua oman postauksen) ollaan silti käyty. Niin ja koirat kävivät fyssarilla viime viikolla. Tällä viikolla ei kalenterissa ole agitreenejä, joten ei olla jääty siitä paitsioon. Ensi viikolla on Kikin eläinlääkärikäyntejä ja Taran agiharkat, niihin on tarkoitus kurvailla laina-autolla (jollei saada omaa autoa jo takaisin). 

Autoasiasta johtuen en myöskään voi ilmoitella Taraa lähitulevaisuudessa oleviin aksakisoihin. Mutta ehtiipä niitä myöhemminkin. Eli kisauran aloitus antaa edelleen odottaa itseään. 

Kikin ens viikon Librela-ajan siirsin tiistailta keskiviikolle, jotta olisi helpompi auton kanssa. 

Oulunsalokäynnistä kerrottakoon, että Kiki oli paremmassa kunnossa kuin viimeksi. Mutta Taralla oli koko vas puoli jumissa. 


Ei kommentteja: