perjantai 18. elokuuta 2023

Huoltoviikko

 Kiki sai maanantaina taas Librela-piikin, tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun sen antoi hoitaja eläinlääkärin sijasta. Hoitajakäynnit ovat jonkinverran halvempia kuin eläinlääkärillä asioinnit, mutta tuli tällekin hintaa hieman yli 50 euroa (en ihan tarkkaa summa muista, enkä jaksa tarkistaa ...). 

Näistä Kikin Librela-vaikutuksista kirjattakoon ylös sellainen juttu, että viime viikolla kun oltiin Rukalla, niin Kiki ihan vaan yhtäkkiä hyppäsi selkänojan kautta / yli sohvalle. En tiedä ottiko se tukea / vauhtia jostain kassista joka oli sohvan takana vai ponkaisiko ihan vaan suoraan lattialta. Poikkeuksellista Kiki käytöstä joka tapauksessa. 

Torstaiaamupäivänä koirat kävivät Vakkurilla hierottavina. Kiki oli kuulemma Kikiksi hyvässä kunnossa, toki hoidettavaa löytyi, mutta ei mitään erityisen hankalaa/pahaa paikkaa ollut. Muutenkin Kiki meni pirteänä tervehtimään hierojaa ja touhotti menemään. Joskus se siis tuolla vetäytyy nurkkaan "murjottamaan" (joka tulkitaan jonkinlaiseksi kipukäytökseksi). 

Taralla oli lanneranka jumissa, koska molemmin puolin niin ei huolestuttava seikka. Tuo tuntuu toistuvan eli on paikka minkä kakarakoira jumittaa. 

Seuraava hierontakäynti varattiin viiden viikon päähän. Niin ja Librelaa Kiki saa taas neljän viikon päästä. 

Ei kommentteja: