lauantai 13. maaliskuuta 2021

Muonavertailuja

 

Muut hinnat on Mustin&Mirrin, mutta Werraton on K-Supermarketin

Tein exceliin jotain vertailuja ruuista mitä Kiki on syönyt sen jälkeen kun Nutroista piti luopua. En ole siis vieläkään tullut lopulliseen (jos sellaiseen ikinä edes päädyn) tulokseen siitä mikä olisi pikkukoiran ruokamerkki. 

Otin jopa kokeiluun mukaan ns markettiruuan. Aiemmin olen ajatellut, että koirannappulat pitää ostaa eläintarvikemyymälästä, että se olisi jokin ruuanlaadukkuuden tae. Mutta enää en tiedä onko se kuitenkaan niin? 

Tällä hetkellä Kiki syö sekä tuota Canagania että Werratonta ja kumpikin maistuu sille ihan hyvin. 

Canagan light/senior:
Tuore luuton kana (27 %), kuivattu kana (25 %), bataatti, peruna, herne, herneproteiini, alfalfa, kuivattu kananmuna (3 %), kananrasva (1,5 %), kanaliemi (1,5 %), mineraalit, vitamiinit, glukosamiini (1700 mg/kg), MSM (1700 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (1200 mg/kg), omena, porkkana, pinaatti, psyllium, merilevä, frukto-oligosakkaridit, kamomilla, piparminttu, samettikukka, karpalo, anis ja sarviapila.


Werraton aikuinen:
Kananmuna, kuorittu kaura, ohra, siipikarjaproteiini, kuorittu härkäpapu, siipikarjanrasva, melassileike, pellavansiemen, kananmunankuori, kivennäiset ja vitamiinit, kasviperäiset tuotteet (marjajauhe), piimaa (E 551c), hiivat (E 12.1.5) mannan-oligo-sakkaridien lähde (MOS 500 mg/kg), glukosamiini (E 13.2.8) (400 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (E 13.12.2) (280 mg/kg).


edit. Se piti vielä sanomani, että light-ruokia olen Kikille syöttänyt siksi, koska jossain välissä yritin josko närästysoireita olisi vähemmän jos ruoka on vähärasvaisempaa. En osaa tuohon sanoa oikein mitään, että onko auttanut, Kiki närästelee nuolemalla vähän vaikka mitä ja kesäaikana syömällä ruohoa. 

Canagania myydään 2kg:n säkkien lisäksi 6 kilon ja 12 kilon säkeissä. Werratonta puolestaan saa 2kg:n, 5 kg:n ja 12 kg:n pakkauksissa. 

Kikin kakat ovat olleet sopivan kokoisia ja helposti kerättäviä (eli kiinteitä) näitä ruokia syödessään. 

Ei kommentteja: