sunnuntai 3. tammikuuta 2021

Luetut kirjat 2020

 Laiska (kirjojen) lukija olin viime vuonna. Tällaiset romaanit sain luettua:

















2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Minäkin olen lukutoukka, mutta viime vuonna ei minun tullut kovin monta kirjaa luettua. Lomilla kylläkin, mutta arjessa vähemmän. Tämän ajattelin alkavana vuonna korjata, kun minua harmitti se lukemaan ehtimisen puute. Joskin saapa nähdä ehdinkö, kun on tuo pikkupenneli nyt perheessä :) .

Mitä pidit tuosta Carlos Ruiz Zafónin kirjasta? Olen lukenut sen ekan, ja muistan siitä ajatelleni, että se alkoi ihanasti ja olikin ihana kirja, mutta vähän liian venytetty, että minun oli joissain kohdin vaikea pitää yllä lukumotivaatiota. Niin minun ei ole tullut tartuttua noihin myöhempiin kirjoihinsa. Miltä tuo uusin sinusta tuntui?

Tuon Baltimoren Sukuhaaran tarinan luin kesällä, ja siitä pidin kovasti :)

Kaisa kirjoitti...

Joo, lomareissuille painottuu itselläkin nykyään lukemiset. Kotona tulee liikaa käytettyä aikaa koneella roikkumiseen eikä muka ehdi lukea kirjoja.

Oli se Carloksen kirja hyvä, en enää muistanut tarkkaan mitä ekoissa kirjoissa tapahtui muttei se varsinaisesti häirinnyt tuon kirjan lukemista. En tosin ole varma olenko ihan kaikkia hänen suomennettuja kirjoja edes lukenut, tuo taisi jäädä hänen viimeiseksi kirjakseen.

Baltimoresta tykkäsin myös ja mietinkin, että pitäisi löytää muitakin sen kaltaisia kirjoja luettavaksi :)