tiistai 31. heinäkuuta 2018

Perinteenä Pori koovee

Perjantaina ajelin Kikin kanssa -Nemi jäi Eetun kanssa kotiin- Poriin ja tänään tultiin takaisin kotiin. Kiki osallistui lauantaina Porin kansainväliseen koiranäyttelyyn, lisäksi se oli sunnuntaina turisti/toimistokoirana ja leikki viikonloppuna koiraystäviensä kanssa. Allekirjoittanut viihtyi lauantaina vaihtelevasti helteisellä raviradalla paeten kuumuutta (+31) välillä ilmastoituun toimistoon, talkoili jos jotain hommia löytyi, räpsin kuvia sieltä sun täältä, seurustelin vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Sunnuntaina sää oli jo armollisempi ja ulkona tuli oltua lauantaita enemmän (edelleen vaihtelevasti kuvia räpsien, hengaillen muuten vain ja talkoillen).

Ennustukseni ei pitänyt Kikin osalta lainkaan paikkansa. Ruotsinlapinkoirat arvostellut Riitta Lahtovaara ei pitänyt aluvillan puutetta ratkaisevana tekijänä kun hän vallan ihastui pikkukoiraa. Niin se Kiki jaksaa yllättää (minut) kerta toisensa jälkeen missikisoissa ...

Otin muutaman räpsyn kauempaa kun Sanni oli Kikin kanssa kehässä ("katselin afgaaneja" eli siis pysyttelin poissa Kikin näköpiiristä ;-)).




"Erinomaista tyyppiä oleva, säteilevan feminiininen mittasuhteiltaan oikea narttu. Hienosti ? pää. Kaunis ilme. Hyvät korvat. Kaunis ilme. Riittävä runko. Riittävästi kulmautuneet raajat. Oikea karvanlaatu, mutta turkki ei parhaimmillaan. Kevyet tehokkaat liikkeet. Luonne ok."

VAL ERI1 SA PN1 CACIB ROP


Kiki kävi myös isossa kehässä näyttäytymässä ...

2 kommenttia:

Aliel kirjoitti...

On se hyvä, että jotkut tuomarit ymmärtää, ettei tähän vuodenaikaan koiralla kuulu olla täyttä turkkia päällä.

Tita kirjoitti...

Wow - onnea menestyksestä! Olihan tuo ihan huikeaa!