perjantai 20. syyskuuta 2013

Jotain pitäisi kait sanoa

Maanantain agireeneistä?

Ratareeni. Mikko koutsasi. Nemille rimat 45 cm:ssä. 


Jossain välissä, mikäköhän päivä se lienee ollut, kun rupesin maalailemaan piruja seinille. Nuoleeko tuo koira normaalia enemmän tassujaan, varsinkin oikeeta etujalkaansa. Ronklasin koiraa. Mitään en siellä huomannut / koirasta löytänyt. Leikeltiin hieman niitä tassukarvoja jos sillä vaik on siellä joku takku/paakku/muu epämiellyttävyys. Koira oli viikonlopun jäljiltä vaisu, väsynyt ja nukkui kovasti. Mieleen hiipi mörkö, entä jos se onkin kipeä? 
Pe-aamusta la-iltaan koira oli hoitolassa. Sunnuntaina käytiin Siikajoelle viemässä se Merrin kivilyhty, Nemi matkusti Karin pakussa takaosassa häkissä. Mutta siis päivä oli aika lepposa. Niin kait viime viikko muutenkin? 

Miks jotain ois vialla. Sen tassun nuolemisen lisäksi. Nokun mä rupesin kattomaan, että liikkuuko se koira epäpuhtaasti välillä. Ja joo kyllä, näin se teki. Jossain kohtaa, muutaman kerran. Ja sitten oli taas niin kuin aina ennenkin (eli liikkeet ihan puhtaat, sen mitä mun silmä osaa sitä eroittaa). 

Näillä kysymysmerkeillä varustettuna menin sitten ma-iltana aksareeneihin. Näin härkäsiä. Ja mietin koko ajan, että kuinka tyhmä ihminen voi olla ... Eikä se siellä hallissa osoittanut mitään liikkumishankaluuden merkkejä, muutoin kuin sillon kun mä en ohjannut kunnolla kun kyttäsin että tekeeks se nyt sitä vai tätä. Muut eivät huomanneet (tai ainakaan sanoneet) mitään epänormaalia. 

Mutta sen vaan sanon, että on hivenen hankala keskittyä aksaamiseen kun on jo maalannut pirut seinille. Olihan mulla toukokuun lopussakin koira joka ontui. Ja kaikki tietää mitä sitten tapahtui. 


***

No niin. Eilen Nemi veti jo aamulla marssilaisen kanssa matot rullalle. Ja liikkuu muutenkin / muuallakin ihan buenosti. Ei pötköttele sen enempää kuin normaalistikaan jne. Tänäiltana mennään pikku uimapyrähdykselle ja hieronnankin koiralle jo varasin. Ehkä se tästä taas ... 


***

Ainiin joo. Ne agireenit. Ne meni sillain normaalisti. Jotain hyvää. Jotain huonoa. Ja sitten paranneltiin ja meni hivenen paremmin. 

Ei kommentteja: