torstai 3. tammikuuta 2019

Tulta päin, ehkä jopa myrskynsilmään

😝😱

Ostin Kikille synttärilahjan. Tosin sen toteutumisesta en ole vielä lainkaan varma. Ilmoitin nimittäin pikkukoiran koiratanssikoulutukseen sille viikonlopulle kun Kiki täyttää kolme vuotta. Ei tosin mitään tietoa vielä mahduttiinko mukaan kurssille.

Tällä kertaa en vatuloinut (ilmoittautuako vai ei) hirveän pitkään. Hyvin paljonhan tällaisissa on kysymysmerkkejä (jos ollaan mukana). Millainen koiran mielentila on? Siis pelkääkö se hallissa? Onko siellä meille kohtuuttomia häiriöitä. Mutta päätin, että jos on niin, että Kikiä ahdistaa, niin sitten rahat vain menevät hukkaan, eipä sen kummempaa. Voihan mulla olla mukana tättähääräkin. Sitten kun päästään näistä Kikin häiriöherkkyysasioista eteenpäin niin tullaan omaan ujouteeni ja esiintymiskammoon / esilläoloahdistukseen. Siihen kun lisätään itselle suht koht vielä vieraslaji ja kenties uudet toimintamallit...

Ajattelin, että koska lajissa on ihan hirveästi asioita missä pitää hypätä pois omalta mukavuusalueelta, niin ... pistetäänpä itsemme likoon oikein kunnolla. Plus jos joskus halutaan mennä eteenpäin tai ylipäänsä tehdä jotain, niin en mä voi aina ajatella, että Kiki ehkä ahdistuu. Jos ahdistuu niin se on voivoi. Jos ei ahdistu niin ehkä meillä voi hetkittäin olla ihan kivaakin?

***
edit 04.01.19 12:04

Lauantaille saatiin paikka (ryhmätreenit), sunnuntaille ei (yksäri). Ilmoitin meidät molempiin kun en osannut päättää kumpi olisi fiksumpi just meille. Hyvä tosiaan että laitoin ilmon melko pian kun näin siitä informaation, koska alle vuorokaudessa koulutus on jo tullut täyteen.

Ai niin, kouluttaja on Salla Haavisto. Koska olen ihan (pihalla kuin) lumiukko tästä lajista niin eihän tuo nimi mulle mitään sano(nut).
"Suomen mestari pistää tassulla koreasti" (Yle)
Koiratanssimaajoukkue

Ei kommentteja: