sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Tanssit jatkuvat

Tänään Kiki jatkoi sitten tansahteluharrastustaan. Millään nynnyreeneillä ei aloitettukaan, koska heti ohjelmassa oli esiintymistä eli rivitanssia. Siis kun ryhmä jaettiin kolmen porukoihin joiden kanssa sitten esitettiin etukäteen ohjeistettu tanssi. Siis kouluttajat kertoivat mitkä temput tehdä ja missä vaiheessa biisiä (joku Robinin kappale). Sitten harjoiteltiin sitä ja sitten esitettiin se. Sen jälkeen mietittiin siinä pikkuporukassa pari kolme temppua aiempien jatkoksi ja esitettiin koko tanssi uusiksi.

Ihan tunnin alussa oli lämmitelty tuttujen temppujen parissa. Mä kysyin neuvoa kylkitemppuun mikä meillä on siis hyvin pahasti vaiheessa, että lisää treeniä vaan. Yks treenikaveri(n koira, poju) tempas Kikin luo siinä alkulämppäilyssä ja mietin että mitäköhän Kiki, mutta eipä sillä sellaisesta onneksi homma mennyt yhtään höpöksi. Ei pelkohöpöksi eikä sellaiseksi "jee, leikitään, en keskity ollenkaan".

Koska niissä ryhmätansseissa oli häiriöreeniä ts tehtiin ei pareittain vaan kolmistaan (rivissä, yrittäen tasatahtia) niin en uskaltanut päästää Kikiä irti (osalla oli koirat hihnoissa) niin se ensimmäinen tanssiesitys meni ihan syteen ja saveen kun remmi jäi kokoajan johonkin jumiin (jalkojen ympäri kasin pyörähtelyt eivät tod toimi pitkän nahkaremmin kanssa). Toiseen esitykseen sain kouluttajalta lyhyemmän grippihihnan lainaan ja johan oli huomattavasti helpompaa (kiitos!) - meni kyllä ostolistalle se remmi heti :-)

Aika monta plussaa näistä treeneistä Kikille. Eniten tietty olin tyytyväinen siihen että pikkukoira oli reippaana ja innokkaana halleilemassa. Häiriöreeniin, siihen jälkimmäiseen "esitykseen" olin kans supertyytyväinen -kun oli se lyhkäsempi hihna- kun koira teki monta temppua peräjälkeen - ihan ei tullut kaikki temput samaan aikaan muiden kanssa, mutta jotta siihen oltaisiin päästy olisi pitänyt ehkä reeniä enemmän ;-)

Kikin tanssiryhmä, kännyvideosta printscreen ;-)
Kotiläksyjäkin saatiin, viikon päästä ei ole kuitenkaan reenejä kun hallin valtaa aksakisaajat.

Ei kommentteja: