sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Omatoimireenit viikolla 48

Tällä viikolla käytiin vain kerran Okk:n hallilla ja harkattiin tällä kertaa nosea. Lenkitin ensin koirat, sitten kävin tekemässä halliin (oltiin tällä kertaa ykköskentällä) piilot ja sitten käytin koirat yksitellen reenimässä. Nemin alku oli todella lupaava, kaksi ekaa se haki "tosta noin vaan" mutta sitten alkoi protestoimaan eikä "loppu rata" onnistunut ollenkaan. Sen etsintämotivaatio ei taida olla mitenkään hirmu hyvä, vaikka eipä siihen ole sen kanssa niin panostettukaan. Pari toistoa nenäreenissä oli sille sen mielestä selvästi ihan tarpeeksi. Mitäpä mummoa sitten sen enempää reenaamisella "kiusaamaan" eli sen kanssa ei tod tarvi enää vaatia tämmösiä juttuja (enjaksaselittää, jos joku ymmärtää mut väärin niin se on voivoi).

Kikin kanssa yksi piilo (niitä oli yhteensä seitsemän) tuotti hieman hankaluuksia. Koira kyllä pyöri hajupilvessä muttei saanut tarkennettua tismalleen hajutipalle (a:n alla yks "rima/palkki"; ehkä puolen metrin korkeudella). Muutoin Kiki oli tosi taitava. Muutamalla hajulla sanoin vielä ekan löydön jälkeen "näytä" jolloin koira tökkäs hajua uudestaan kuonolla.

Koiruus oli ihan täpinöissään siis reenimisestä. Kun oltiin harkkailemassa niin ykköskentälle tuli joku reenimään jotain mutta sen tekemiset eivät häirinneet Kikiä. Jätin koiran seinäkoukkuun kiinni siks aikaa kun kävin keräämässä eucahajut pois ja Kiki ei ollut moksiskaan yksinjätöstä (ei edes haukkunut). Kun olin kerännyt reenimme pois niin Kiki olisi selvästi halunnut vielä touhuta jotain, muttei kuitenkaan jääty temppuilemaan mitään.

Ei kommentteja: