keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Näitä päiviä

...enhän minä ehdi niin paljon tänne blogiin juttuja kirjoittamaan kuin olin ajatellut, esim tuosta Nemin pyllytoipuilusta.

Kertoilen silti pari juttua.

Sunnuntainakin Eetu ja Kiki kävivät juoksemassa, noin seitsemän kilometriä - ennen tanssitreenejä.

Eräänä kertana huomasin lattialla (keittiössä) palasen lääkettä, siis mitä Nemin olisi pitänyt syödä ruokakupistaan ... Sen jälkeen olen sekoittanut huolellisemmin lötköruuan normiruuan ja lääkkeiden kanssa yhdeksi mössöksi. Plus tiirannut että ainakin kuppi on syöty tyhjäksi. Vaikka voihan se koira silti muljauttaa ne tabletin palaset pois suustaan vaikka kupin näennäisesti nuolisikin puhtaaksi... Ne antibiootit eivät mene pienemmäksi (ainakaan haarukalla murskaamalla), siis ne saa neljäsosiksi, muttei sitä pienemmiksi. Nemin pitää syödä 1 ja 1/4 tablettia kaks kertaa päivässä sitä antibioottia, rimadylejä se söi puoltoista tablettia pari kertaa päivässä, mutta se kipulääkkeen syönti loppui jo. Antibioottia on jäljellä vielä useampi tabletti (melkein kaks "levyllistä").

Viime päivät ovat olleet sen verran märät/sotkuiset (plussan puolella oltu useampi päivä, jotain +5), joten pyllysuihkutukset tulee tehtyä kätevästi lenkkien jälkeen tassupesun yhteydessä.

Ei kommentteja: