sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Viikko 42, tanssireenit

Pian pitää lähteä reeneihin, joten kait se pitäisi jotain raapustaa viime viikon reeneistä ennen sitä ennen kuin uudet harjoitukset sekoittavat mielen / aiemmat harkat unohtuvat.

Viime sunnuntaina oli tosiaan harjoitukset parin viikon tauon jälkeen kun edellisellä viikolla ei ollut reenejä agikisojen takia.

Tunti aloitettiin sillä, että kertailtiin edellisen kerran temppusia ja samalla taustalta kuului kolme eri biisiä joista piti sitten valita itselleen mieluinen. Kun alkulämpät oli ohi niin kouluttajat kysyivät kuka lämpenisi millekin laululle ja tämän jälkeen piti vuorotellen käydä tekemässä siihen biisiin improkoreografia. Tottakait sitä ehti jotain miettiä mitä voisi tehdä omallavuorollaan, hieman esiintymispaniikkia ehdin siinä toki itselleni kehitellä (että kaikkeen sitä itsensä vapaaehtoisesti tunkee).

Noh, ei se nyt ihan niin mennyt -tietenkään- kun olin suunnitellut. Mutta Kiki oli yllättävän hyvinkin mukana bissneksissä. Jossain välissä se meinasi haahuuntua eri suuntaan, mutta sain sen onneksi ihan hyvin taas hommaan mukaan. Joistain tempuista tuli toisia  temppuja kun Kiki joko ymmärsi vihjeeni väärin tai muuten vain halusi tehdä siinä kohdin jonkun muun tempun. Itse ilahduin positiivisesti siitä etten mennyt täysin lukkoon vaikka homma ei pelittänytkään siten kuten olin alunperin ajatellut. Ennen improesityksen alkua olin napannut pakasterasiaan joitain nameja, joten mulla oli ns loppupalkka mukana antaa koiralle heti "esityksen" päätyttyä. Niin ja me tehtiin jopa lopetustemppu ;-)

Tosi rohkaisevaa ja positiivista palautetta saatiin kouluttajilta, joten tuosta "tanssiesityksestä" jäi hyvä mieli :-)


Kun kaikki olivat esiintyneet niin aloitettiin reenimään uutta temppua eli hyppäämistä. Sinällään hankala kun en ole opettanut Kikille mitään hyppyä / hyppykäskyä eli se ei käskystä tiedä mistä kyse. Koska mun tasapaino on mitä on niin en ottanut ohjelmaan mitään sellaista että koira hyppäisi jalkani yli (tähän oli eri vaihtoehtoja miten homman voisi tehdä) kun seison. Vaan päädyttiin siihen että olen polvillani ja opetetaan koira hyppäämään sivulla suorana olevan käden yli. Tätä reenataan niin, että olen seinän vieressä ja käsi seinässä kiinni ja koira hyppää käden yli. Hieman tuli alimenoja mistä ei palkkaa tietty tullut. Plus Kiki myös käveli/kiipeili yli ... että kauan kestänee ennen kuin se ilmavasti siitä yli loikkii. Mutta saatiin me joitain onnistuneitakin suorituksia aikaiseksi. Käskyksi tähän temppuun "hop". En muista mitä oon tokossa hyppykäskynä käyttänyt, mutta siellä hyppyestettä ei ole kovinkaan paljon reenitty, eikä ko liikettä ole harjoiteltu viime talven jälkeen.

Ei kommentteja: