torstai 18. lokakuuta 2018

Ruokajuttuja

Tällä viikolla ostettiin taas uus ruokasäkki. Onkohan se sitten 12 kg. Koirillehan syötän noin desin nappuloita per ateria + muutaman pakastelihapyörykän. Lihaa eivät saa ihan joka aterialla (paljon riippuu siitä olenko muistanut ottaa lihat ajoissa pakkasesta koirien kuppeihin sulamaan, ja toki onko lihaa pakkasessa).

Lihat ovat joko Mustin & Mirrin Maukas -merkkisiä tai muualla (kuin M&M:ssä) myytävää Mushia. Ei kovinkaan kauaa sitten havaitsin, että Mushia saa (ainakin Halpahallista) 4,99 € pussi kun vastaava kilon pussi Maukasta maksaa 6,99 €. Eli Mush on halvempaa, en tosin ole laskenut pyöryköiden määrää (Mushit ovat isompia kuin Maukkaat).

Tosiaan kun koirat saavat ruuan seassa lihaa niin nappuloita on edelleen se about desi (lihattomina päivinä ehkä reilu desi) ja Maukkaan pullia 2-4, Mushia 1-2. Että ostaako jatkossa kumpaa merkkiä vai edelleen vaihdellen?

Nemihän on jo pidempään saanut ennen nukkumaan menoa vielä ehkä noin desin verran nappuloita. Viimeisimpien kuukausien aikana siitä on tullut tosi vaativa yönamien saamisen suhteen. Samalla Kikikin saa muutaman nappulan, Kiki tosin saa ne tempputuokion yhteydessä.

Ei kommentteja: