tiistai 30. lokakuuta 2018

Mietintöjä

Eilen rullasi päässä enemmänkin ajatuksia pettymyksestäni siihen, että Kiki taas kerran näytti niin ... maansa myyneeltä siellä hallissa. Että mistä nyt on kyse, analysointia analysoinnin perään. Ennakoida tilanteita en vaan voi. Kuitenkaan.

Mutta kun olen pähkäillyt, että pitäisikö talkoilla Okk:lle, että voisin joskus edes harkita hakevani reeniryhmäpaikkaa (koiratanssi kiinnostaa tällä hetkellä eniten). Niin eipä se näillä hetkisillä taitaisi olla kovinkaan järkevää. Nyt se reenailu ryhmässä siellä hallissa menee kun muut kentät ovat tyhjinä - tai satunnaisia vapaavuorolaisia lukuunottamatta mutta että kentillä ei ole mitään ryhmätreenejä menossa. Varsinkaan kiihdyttävää aksaa.

Kaverin kanssa oli sitten puhetta tuosta analysoinnista, että harrastaa sitä muutkin :-D Erilaisista jutuista voi mielessään pyöritellä asioita ees-sun-taas; jos teen näin niin johtaako se tuohon vai tähän vai kuinka paljon taivaankappaleet ja tuulen suunnat (esmes) vaikuttavat vallitseviin tilanteisiin.

Jotain voin tehdä ja miettiä, mutta loppujen lopuksi se ei ole kuitenkaan kuin tuulta päin vaan. Tai antaa olla. Ja jälkimmäinen ei täysin kuitenkaan käy mulle. Taukoja voi ja kannattaa pitää joistain jutuista, mutta täysin ei periksi anneta. Kun hyviä ja loistohattarahetkiäkin kuitenkin on.

***

Tulinpa tuossa eilen miettineeksi sellaistakin asiaa, että Kiki täyttää helmikuun lopussa kolme ja me ollaan keretty jo harrastamaan lähemmäs kymmentä eri lajia - vaikka koira oli sairaslomalla kyynäränsä takia monta kuukautta - että onhan tässä jo tehty vaikka mitä. Ehkä pohjia rakennettu moneen lajiin. Toivottavasti ehditään ja voidaan harrastella ja kehittyä monessa lajissa vielä monta monta vuotta <3

***

Ihan eri juttu on sitten ne ens sunnuntain tanssireenit. Että minkä annetuista biiseistä valitsen? Niihin tuli yks vaihtoehto lisääkin - ihan yks mun lempparibiiseistä vieläpä :-) Mutten tiedä kuitenkaan onko se semmonen mihin osaisin jonkun temppusarjan kehitellä.

Ehkä pohdin kotiläksyä -tätäkin, yllättäin :lol: - liikaa, mutta jotta on edes pieni mahdollisuus onnistua niin pitää olla huolellisesti suunniteltu juttu ;-) Ja sitten pitää antaa vielä mahdollisuus yllätyksellisyydelle; mitä tehdä jos Kikin mielestä ohjelmaan / esitykseen kuuluu ihan eri temput kuin mitä minä olin siihen suunnitellut :-D

ps. Pyysin kaveria kuvaamaan meidän show:n, että jos mikään onnistuu niin jaan sen sitten tänne joskus ... ;-o

Ei kommentteja: