torstai 25. lokakuuta 2018

Juttuja

Kauanko koiran valeraskaus kestää? Kiki petaa niin maan mahottomasti edelleen. Lisäksi tänään se aamusella ajoi Nemin pois kun N oli lähestymässä yhtä pehmovinkulelua mikä oli Kikillä (lähellä lelukoppaa). Noh, mä puutuin siihen ja otin lelun pois plus rauhoitin tilanteen.

Nemi sitten taas ... jos sen päästää takapihalle niin sitä pitää seurata tarkkaan että se kans pysyy siinä takapihalla eikä lähde "valumaan" sivupihalle ja sieltä minne lie. Ja sitten kun sitä käskyttää sisälle niin pitää sanoa monta kertaa ja aika painokkaastikin kun mummo vaan nuuskuttaa eikä enää korvaasakaan lotkauta kun mä kutsun sitä kuistin ovella.

Kiki on tässä joskus viikko, ehkä jo kaks, sitten ruvennut taas ilmentämään toisinaan lenkeillä sitä sen nuorempana harrastamaansa "hyökkään kaisan kimppuun" toimintaansa. Nykyään se onneksi lopettaa sen kohtuu pian kun ei hyödy siitä mitään eli en lähde mukaan sen "peliin" tai en leiki sitä sen sääntöjen mukaan. En osaa analysoida onko käytökselle jotain syytä - enkä siis kaipaakaan tähän mitään teorioita :-) Kunhan kirjoitin asian itselleni muistiin tänne blogiin, että jos tarvii myöhemmin asiaan palata että mitä on milloinkin ollut ja näinpoispäin.



Toissapäivänä koirat olivat hieman hippasta takapihalla :)

Eilen illalla satoi hieman räntää ja tänään on ollut pari astetta pakkasta


Ei kommentteja: