torstai 11. lokakuuta 2018

Jotain ällöä

Pitkän aikaa on ollut tarkoitus kirjoitella odottavia tunnelmia mun varpaasta. Potkaisin jalkani joskus talvella johonkin (huonekaluun, en muista enää tarkemmin mihin). Siinä sitten kynsi repesi ts siihen tuli viilto ja varvas oli mustana pitkän aikaa. Aluksi luulin, että kynsi irtoaisi hyvinkin pian, mutta kun päivien eikä viikkojenkaan aikana ei tapahtunut mitään niin hetkeksi jopa unohdin koko asian. Kunnes varvas hieman kipeytyi jokin aika sitten, ainakin jos jalkaterä/varvas osui "yllättäin" johonkin.

Eilen marssin pitkin lammasaitausta (aitauksia) tunteroisen verran kumisaappaat jalassa ja jossain siinä paimennuksen (josta myöhemmin lisää) lomassa ... Noh, siis kun paimennus loppui ja vaihdoin autolla kumisaappaat lenkkareihin niin havaitsin että sukan sisällä oli jotain kovaa ja tajusin kynnen irronneen. Kotona löysin sitten sukasta tällaisen:



Tänään varvasta on hieman kirvellyt tai siihen on toisinaan vähän sattunut muttei se kuitenkaan onneksi ole koko aikaa kipeä. Tällä viikolla piti käydä pari-kolme kertaa salilla, mutta voipi olla että maanantainen käynti jää ainoaksi tällä viikolla.

Ei kommentteja: