sunnuntai 9. syyskuuta 2018

jl 10/18

Käytiin eilen juoksemassa. Jätettiin Nemi kotiin. Juostiin siis Kikin ja Eetun kanssa meiltä Kimmokkeelle - matkaa kertyy pari km - josta Eetu jatkoi juoksuaan tehden jonkunlaisen lenkuran ja minä ja Kiki käveltiin sillä välin vanhaa ja uutta pururataa uudelle tielle (Hakopuuntien jatke 848:lle), josta Eetu tavoitti meidät ja sitten hölkättiin koko porukalla takaisin kotiin. Jonka jälkeen Eetu käytti vielä Nemin (ja Kikinkin joka hinkus mukaan) kävelyllä.

Ensimmäinen juoksupätkä tuntui kunnon kannalta karsealta, jalat jaksoivat kyllä mutta keuhkot (tai mikä lie) ei. Se koko jalan jomotus ei tuntunut juostessa. Mutta paluumatkalla, loppu hölkällä, alkoi oikean jalan jalkaterä kipeytymään oikein urakalla. Ensin sitä kuumotti ja sitten siihen rupesi jo oikeasti sattumaan. Siksi en sitä Nemiäkään voinut lähtä lenkittämään kun jalka oli illalla oikeasti kipeä.

Jossain vaiheessa iltaa jalkaterä kipu loppui ja kokojalkajomotus palasi, onneksi sain yöllä nukuttua, mutta aamusta lähtien jalka on taas vaivannut (buranan otin muttei sillä tunnu olevan vaikutusta asiaan, joten pitänee lopettaa turha lääkkeiden syönti tuohon vaivaan).




Ei kommentteja: