sunnuntai 5. elokuuta 2018

Nemi RYP3

Että hupsista keikkaa taas vaan. Minen ymmärrä koiranäyttelyista kyllä yhtään mitään kun ennustin etukäteen ettei Kiki voi saada eriä eikä ainakaan sa:ta tuolla turkilla mikä sillä nyt on. Mutta eikä mitä sekä Porissa, Rovaniemellä että tänään Raahessa se sai erinomaisen ja sa:n 😄😯

Raahen hiihtomaja, ryhmänäyttely, tuomari Maija Mäkinen

"Tyypiltään erinomainen. Hyvän kokoinen ja hyvät mittasuhteet. Rodunomainen ryhti. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat. Toivoisi tummemmat silmät. Oikea purenta. Hyvä kaula ja runko. Hyvät kulmaukset. Sopiva luusto. Hyvät käpälät. Hyvä karvanlaatu. Hyvä häntä. Liikkuu hyvällä askeleella hieman ahtaasti takaa. Voisi olla hieman ryhdikkäämpi liikkeessä. Itsetuntoinen käytös."
Kiki VAL ERI1 SA PN2

"13,5 v. Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää. Hyvät korvat. Silmät voisivat olla tummemmat. Kaunis kaula Hyvät tasapainoiset kulmaukset. Hyvä runko, selkä ja häntä. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu erittäin hyvin sivusta ja hieman kapeasti edestä ja takaa. Hyvä käytös. Onnittelut vanhan koiran hyvästä hoidosta."
Nemi VET ERI1 SA PN1 ROP ROPVET RYP3

Loppukilpailuihin oli päässyt ~kymmenen 5.ryhmän koiraa, tuomarina toimi edelleen Maija Mäkinen.


Nemi RYP3 💗(c) Johanna Flinck


Ei kommentteja: