keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Liike on lääke

Käytin Kikin aamulla sovitusti fyssarilla. Koirassa oli kyllä hoidettavaa, mutta ilmeisesti jo enemmänkin perussessun juttuja. Koiran joka myörii ja pyörii lumessa ja hakee ulkona kontaktia (tarjoaa seuraamista).

Koska fyssari itse ehdotti ettei Kikiä ehkä tarvitse jatkuvasti hoidatuttaa niin sovittiin, että soittelen uutta aikaa sitten kun siihen tarvetta ilmenee. Ja että sitten kun koira on vanhempi ja (tai kun) nivelrikko alkaa vaivata niitä hoitoja pitänee tihentää.


Hierojalla käytän molemmat koirat parin kk:n välein (ts pari aikaa on varattuna) - tai millä lie sopivalla aikavälillä jatkossakin, koska koen, että haluan hoidatuttaa koirilta ne tokottamisesta ja muusta touhusta tulleet jumit.


Mutta onhan tämä silti aika hienoa. 💗


[jotain juttuja olen ihan viime aikoina lukenut, kuinka jotkut ovat vastaavan diagnoosin koiralleen saatuaan pistäneet eläimen monttuun - kukin tekee omat päätöksensä, mutta mä en todellakaan kadu, että tämä tie on kuljettu Kikin kanssa, kaikkine kummallisine tapoineen ja ongelmineen mitä sen kanssa on ollut ja on, niin on se silti mun pikkukultakimpale 💛💛💛]

Ei kommentteja: