maanantai 5. maaliskuuta 2018

Kikin hallipelon voittaminen - step by step

Pari viikkoa sitten kävin Kisman koirakoulun hallin pihassa Kikin kanssa. Tarkoitus oli syöttää superherkkuja koiralle hallin pihalla / oven likellä, mutta kun lähestyin ovea niin Kiki vastusti sinne menoa. Ja kun lopulta olimme ovien edustalla niin en keksinyt mitään millä koiran mieli olisi paremmaksi muuttunut. Supernamit eivät todellakaan kiinnostaneet sitä.

Maailma muuttui paremmaksi kun poistuttiin hallin läheisyydestä.

Mä voisin tietysti odottaa juoksun ohitse ja toivoa että kaikki olisi sitten paremmin. Tai sitten ... tehdä Kikillä eläinkokeita.

Ajelin tänään Kaakkurin cittariin katsomaan minkälaista tarjontaa salaattibaarissa olisi. Lihapullia ei löytynyt, mutta ostin muutaman kanapalan, hieman pekonia ja jokusen kebablastun. Salaattirasia tuntui suurelta pieniin ostoksiini, mutta kuinka kätevää onkaan ostaa valmiiksi pilkottuja herkkuja koiralle "tee-se-itse-salaatti" -tiskiltä 😉😋

Ajelin hallille, nostin Kikin pois autosta ja Kiki tarjoili mulle hallin parkkipaikalla maahanmenoja, lapasen nostelua, lapasen repimistä (joo, normaalisti ei toivottavaa - mutta nyt se halusi leikkiä ja tottahelkutissa mä sitä siihen yllytin) ja odotti yli-innokkaana että saisi syödä "sitä salaattia". Annoin lihaherkkuja pala kerrallaan koiralle kun teetätin sillä jonkun tempun - tai jos se oli ehtinyt jo tarjoamaan mulle jonkun toiminnon. Kehuin koiraa (joka välissä) ja kun namit oli syöty (niitä oli yht alle kymmenen) niin nostin koiran takaisin autoon ja lähdettiin pois.


Ollako sitten positiivinen vai negatiivinen. Auttaako kauempana siedätys vai ei. Kävi miten kävi, mutta just nyt iloitsen koska eläinkoe oli onnistunut ✌💖😃

Ei kommentteja: