maanantai 5. helmikuuta 2018

Taktiikkapalaveri

Kävin aamulla Kikin kanssa Kempeleen hallilla. Koira oli taas siellä ihan kauhuissaan. Joitain kertoja se tuli reippaahkosti pois ovelta. Jossain välissä se keksi paeta tuolien alle kyyhöttämään ...  Viime kerralla -torstaina siis- poistuttiin hallista takaovesta ja nyt Kiki pyrki sinnekin.

Katja oli tehnyt hallille kaks nosepiiloa Kikille. Ensimmäistä se etsi ihan hyvin ts teki selvästi töitä muttei meinannut ensin paikantaa sitä. Löysi kuitenkin joten sain kehuttua ja palkattua koiran. Sitten toisen noseilun se teki paljon nopeammin ja oli melkoisen tohkeissaan.
Jotain tokojuttua ajateltiin sitten tehdä (vatia ja hyppyä), mutta Kiki oli aika paineessa eikä alkanut oikein millekään. Koirasta näki, että se oli kyllä kiinnostunut Katjan tekemisistä -ja minunkin-  muttei sitten ihan toimintakyky riittänyt, tai se nysväily veti pidemmän korren.

Ainiin, Kiki oli vähän huonosyömään nameja eikä leikkiminen tosiaankaan kiinnostanut sitä.

Käytiin noseilemassa toinen nosepiiloista uudestaan, palkkasin siitä koiran ja vein koiran autoon.

***

Jos alkaa vaikuttamaan siltä, että Kiki yhdistää Kempeleen hallin Hirvittävän Pahaksi paikaksi, niin turhaa kait mä siellä sitten ramppaan. Eipä se koira mitään opi, eikä se ole kellekään mielekästä jos koira pyrkii koko ajan paikasta pois.

Laadin kuitenkin huomisia tokotreenejä varten toimintasuunnitelman, kattellaan sen jälkeen mitäpä sitten tehdään ...

Ei kommentteja: