sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Viikonloppujuttuja

Eilen koirat pelasivat aamupäivällä hieman älypelejä, niitä lautapelejä jotka on joskus kauan sitten ostettu Tukholmasta jostain isosta näyttelystä. Kiki sai pelata enemmän älynystyröitä tarvittavaa peliä ja Nemi sitten sitä toista. Molemmat suoriutuivat hienosti peleistään. Kikin piti siis ensin nostella palikoita pois laudasta ja sitten raapia ja kaapia jotta herkkuluukut aukesivat.

Päivällä kävin koirien kanssa Haukkiksella, jossa lenkitin koirat vuoronperään ja kävin sitten pikavisiitin hallissa (jossa oli agikisat), yhden tuttavan kanssa vaihdoin muutaman sanan hallissa ja pihalla moikkasin paria vanhaa aksakisakaveria, muutoin en siellä kauaa viihtynyt. Jonkun tuntemattoman aksaajan kisaradan katsoin:






Illalla ajelin koirien kanssa Jääliin, jossa käytin ne erikseen lenkeillä. Kiki hämmästytti minut positiivisesti käyttäytymällä nätisti vaikka jotain koiria tuli pyörätiellä vastaan. Itseasiassa se oli Haukkiksellakin yllättävänkin järkevästi käyttäytyvä - siellä ehkä oli niin paljon niitä koiria että se hämmentyi ;-) Nemi sen sijaan huusi suuntaan jos toiseen (kuten se usein nykyään tekee).
Jäälissä kävin myös kaupassa, josta seurasi herkuttelua kotona:


YleAreenasta bongasi taas katsottavaa, joten katsoin eilen kokonaan Donna -nimisen suomalaisen tv-sarjan (kymmenen jaksoa), lisäksi aloin katsomaan tv:stä "Pako pimeydestä" nimistä sarjaa. (neliosainen brittisarja). Illalla tulee Sillasta (4.kausi) uusi jakso 💙

Tänään olen kertaalleen lenkittänyt koirat, lisäksi ne ovat etsineet namuja asunnosta (josta seurasi namukiista mikä mun piti lopettaa hyvin äkkiä) ja käyneet muutamaan otteeseen takapihalla. Omalla pihalla Nemi käy pikaisesti pissalla ja tulee äkkiä sisälle (Kiki yrittää haastaa sitä leikkimään, mutta Nemi ala "pikkusiskoa" lainkaan). Kiki sen sijaan viihtyisi pihalla vaikka kuinka, toissapäivänä annoin sille sinne pihalle yhden vinkupallon ... ja voi sitä pienen koiran riemua :-D


Kikin sunnuntai
Nemin sunnuntai

Ei kommentteja: