maanantai 1. tammikuuta 2018

#Tassutellen1000

Vuoden vaihteessa on kaikenlaisia mainioita ideoita, joihin innostus kestää sen aikaa mitä kestää.

Lainaus Tassutellen1000 -ryhmästä:

Tarkoitus jakaa 1000kilometrin (tai 1000mailin alkuperäinen haaste eli 1609km) matka koiran kanssa. Suoritus aikaa ei ole, joten mitään paineita ei tarvitse ottaa!
Esim vuoden tavoitteella
1000km = per päivä 2,73km
1609km = per päivä 4,40km
Tässä hyvä uuden vuoden lupaus rakkaalle koiralle! Tassutelkaa kaikki mukaan!!!

***
Aloitetaan siis reippaasti ... kertomalla miten on ulkoiltu. Kilometrien merkkaus on vähän niin ja näin, koska minulla ei ole mitään applikaatiota tai muuta askeltenlaskemistyökalua.

Viime yönä käytettiin koirat pissalenkillä. Tarkoitus oli käyttää ne vain lyhkäsesti ulkona ja painella sitten nukkumaan. Kello oli jotain kaks (?). Kiki oli pissannut viimeksi päiväkävelyllä, alkuillasta kun Eetu käytti koiria ulkona niin Nemi säikäytti Kikin (tai mitä lie sattuikaan), mutta Kiki ei käynyt siis pissalla. No eipä se suostunut nytkään pissimään. Siis Kikihän on lenkeillä -muista nykyisistä ja edesmenneistä nartuistamme poiketen- sellainen ettei se pissaa kuin 1-3 kertaa per lenkki. Eli se ei ole mikään merkkailija (ennen juoksua pissailee muutaman kerran enemmän). Haluttiin, että voidaan nukkua jokunen tunti ilman että koirat herättävät "koska hätä" niin kuljettiin sitten parikin eri lenkkiä lähimaastossa ennen kuin Kiki tohti mennä lumipenkkaan  - ei tosin pissalle vaan kakalle. Koska koira ei alkanut pissall mutta oli käynyt edes kakalla niin tultiin takaisin kotiin. Kello oli siinä vaiheessa jotain kolme.
Tutkin talosta kaikki paikat missä Kiki oli illan / alkuyön aikana maannut, että onko jossain pissaa, mutta mistään ei löytynyt märkää länttiä.

Koirat antoivat meidän nukkua pitkään. Aamupäivälenkkinä tehtiin ns mansikkamaanlenkki. Kiki pissasi vihdoinkin (ei tosin kovinkaan pian ulos lähdön jälkeen) ja kävi kakalla. Nemi oli ihan normaali itsensä eli sitä ei viime öinen pauke häirinnyt millään muotoa. Kiki kiskoi koko matkan, muutamaan otteeseen se vähän rentoutui, kunnes kuului Joku Vääränlainen Ääni ja se taas hämmentyi.

Mun pienestä rämäpäästä on tullut pehmeä säikkyilijä 😟mä tahtoisin sen villin hupakon takaisin 💖
Kiki ei syönyt aamu(päivä)ruokaansa ollenkaan. Nostin ruuan sitten pois kun tarjoilu ei kiinnostanut (ja koska Nemi ois syönyt sen jos kuppi olisi ollut maassa pidenpään).

Ei kommentteja: