maanantai 22. tammikuuta 2018

Nemin toiset rallytokotreenit

Jahas. Muistellaanpa viime viikon treenit, koska illalla on jo seuraavat ralleilut.

Ensin kouluttaja taas selitti kylteistä, sitten jakaannuttiin harjoittelemaan. Eli tehtiin vauhdinmuutoksia juoksu/hidas, joka meinasi siis vaihdoksia normaalista hitaaseen, normaalista juoksuun ja toiste päin (juoksusta normaaliin tai hitaasta normaaliin) - ei kuulemma koskaan juoksusta hitaaseen tai hitaasta juoksuun. Kylttejä voidaan myös suorittaa juosten / hitaasti, eli vauhdinmuutos on voimassa niin kauan kuin toisin ilmoitetaan.

Lisäksi harjoiteltiin pujottelua (eka törppö jää koiran vasemmalle puolelle - tässä oli myös joku säätö eli se eka törppö saattoi olla kyltissä kiinni ja sitten piti muistaa kiertää se kyltti) ja ... jotain muuta kiertelyjuttua (eka piti kiertää kaikki kolme kartiota, sitten kaks ja sitten vain yks).

Lopuksi tehtiin rata. Heti toisen kyltin kohdalla kouluttaja sanoi, että "uusit varmaan?" Olin että ¿? Olin suorittanut 360 asteen väärään suuntaan - ihme niuhotusta :D No uusin sitten joo. Radalla oli käännöksiä eri suuntiin, se saksalainen käännös, se kiertelyjuttu, vauhdinmuutos juoksuun, pujottelu ja maali. Eli maaliin tultiin juosten. Taktisena kuviona tein nyt ei-tokomaisesti eli höpötin Nemille kokoajan; jolloin se piti muhun kontaktin eikä huutanut kuin yhdessä kohdin radalla :-) (eli toisinsanoen meni ihan sikahyvin siihen nähden kuinka yksittäisi kylttejä harjoiteltaessa Nemi on äännellyt ihan älyttömästi). Ennen sitä ekaa törppökiertelyä olin pysähtynyt, jolloin tokokoira-Nemi oli tietysti istahtanut mun vierelle - mitä en tiedostanut ollenkaan, kouluttaja vain kertoi sen jälkeenpäin.




Ei kommentteja: