keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Nemin kolmannet rallytokoreenit

Ma-iltana oli hirmuisesti pakkasta (-24 kun lähdin treeneihin ja -27 kun kotiuduin), koska olin itsekseni kotona niin otin myös Kikin matkaan. Kiki odotti siis autossa Nemin treenien ajan (häkissä pehmykkeitä ja häkin päällä peitto).

Harjoiteltiin ties mitä kylttejä, mieleen jäi, että tehtiin ainakin sellaisia missä koiran piti istua kyltille ja koira kierrettiin ympäri sekä toinen versio niin, että ensin koira istui ja sitten meni maahan ja taas se kierrettiin. Näissä molemmissa piti huomioda hihna, joka koirilla on radalla alokasluokassa. Hihna kun ei saa kiristyä (tuomarit kyttäävät myös hihnan lukkoa -siis sitä mikä on pannassa/valjaissa- eli se ei saa nousta (tjsp)). Eli tarpeeksi löysä hihna mutta kuitenkin niin ettei hihna häiritse koiraa (niin että se liikkuisi).

Olikohan myös joku liike missä koira meni suoraan maahan? En nyt varmaksi näitä enää muista.

Sitten oli myös joku sivu askeljuttu, mikä ei ollut suoraan sivulle vaan eteen sivulle (ts vinoon) ja siihenkin oli jotain sääntöjä miten se piti tehdä ja mitä ei saanut tehdä. En hoksannut Nemin kanssa siinä mitään erikoista.

Sitten tehtiin jotain ihme 1-2-3 askelta, ja jokaisen jälkeen pysähdys.

Kylttitreenit menivät paremmin kuin aiemmin yksittäisten kylttien treenaus. Mutta rata meni ihan perseelleen. Nemi haukkui kovasti ja törmäsin yhteen törppöön (pujottelu tai mikä lie kiertelyjuttu), luulin että pitää uusia, muttei olisi kuulemma tarvinnut. Radalla oli sekä sinä iltana opeteltuja juttuja että aiemmin opittuja.
Radan jälkeen lähdettiin kotiin (jonkun verran aiemmin kuin mitä reenit virallisesti olisivat loppuneet).

Kylttitreenit menossa. Rakastan tuota Nemin onnellista "hei me treenataan" ilmettä 💗



ps. Kiki ei paleltunut autoon

Ei kommentteja: