tiistai 9. tammikuuta 2018

Ma - ti - ke - to - pe - la - su

Ma

Maanantaiaamuna Eetu käytti koirat lenkillä (abc-lenkki). Päivän koirat olivat koirahoitolassa. Illalla Nemillä oli treenit Haukkiksella, jossa mä lenkitin sen ennen ja jälkeen treenien. Eetu käytti Kikin iltalenkillä (abc-lenkki).

Ti









Tiistaina koirat kävivät lähitiellä minikävelyllä ja sitten heitin Eetun töihin, jonka jälkeen ajelin Koiteliin, jossa lenkitin koirat vuoronperään.
Päivällä koirat olivat välillä takapihalla ja pääsivät minikävelylle lähitielle. Alkuillasta Eetu käytti koirat lenkillä ja illalla Kiki lenkkeili ennen ja jälkeen treenien Kempeleessä (plus kävi minikävelyllä kun päästiin kotiin). Myöhään illalla käytin Nemin vielä lenkillä - käveltiin lähipellon poikki, mikä ei ollut kauhean hyvä idea koska siellä ei ollut polkua tahi moottorikelkkareittiä vaan jouduttiin tarpomaan hangessa pellon halki ...

Ke

Eetu käytti koirat aamulenkillä ja päivän koirat ovat koirahoitolassa. Töiden jälkeen hain koirat koirahoitolasta ja käytin ne minikävelyllä ennen kuin saivat ruokansa. Sitten ajelin lipastolle, jossa lenkitin koirat vuorotellen (Nemi kakkas, Kiki ei ees pissiny). Ajettiin Eetu kyydissä kotiin, mentiin Kiiminkiin kauppaan, jonka jälkeen mä kävelin sieltä Kikin kanssa kotio (pissas ja kakkas). Eetu käytti Nemin pissalla ennen kuin tulivat sisälle.

To

Koirat kävivät aamupissalla tienvarressa. Tai itseasiassa vain Nemi kävi - Kiki duunaili jotain ihan muuta. Ajettiin Eetu töihin. Käytin koirat Jäälissä aamulenkeillä (erikseen). Kävin siel salilla, sitten koirain kanssa kotiin. Käytin koirat pikapissalla tienvarressa ennen kuin mentiin sisälle (ja koirat saivat aamu(päivä)ruokansa). Päivällä koirat kävivät kertaalleen takapihalla, Nemi pissas ja Kiki riekku. Iltapäivällä ajelin Kempeleeseen, jossa käytin Kikin lenkillä (teki tarpeensa) ja sitten olikin Kikin treenit. Reenien jälkeen käytin Kikin minikävelyllä ja Nemin myös. Ajeltiin lipaston kautta kotiin. Illalla käytin koirat erikseen lenkeillä (pikkupäiväkotilenkki).

Pe

Aamulla Eetu kiersi koirien kanssa aamulenkin. Päivän koirat olivat hoitolassa. Illalla käytettiin niitä myös aamulenkillä ja myöhemmin illalla käytin koirat erikseen omilla lenkeillään (848:n pyörätielenkki).

La

Aamusella käytiin koko lauma pitkä lenkki, kierreltiin jossan Sammalojan suunnalla. Päivällä ja illalla Eetu käytti koirat lenkeillä.

Su

Eetu käytti koirat aamulla lenkillä. Kävivät abc-lenkin. Päivällä Eetu käytti Nemin lähimetsässä (sai viipottaa vapaana) - tällä välin Kiki noseili Kempeleessä ja kävi siellä pari lenkkiä, plus minipissatuksia pihalla. Illalla kiersin Kikin kanssa koko Kolamäen ja Nemin kanssa kävin päiväkotilenkin.

Ei kommentteja: