tiistai 2. tammikuuta 2018

Kaijo - Kempele - koti

Aamulla käytettiin koirat pikapissalla ja pistettiin ne autoon. Tai siis olisi käytetty, mutta Kiki ei halunnut pissiä. Ei se mitään, koska olin menossa koirien kanssa pian lenkille - heitin vain ensin Eetun töihin Lipastolle. Jäin sitten siihen ihan viereen eli Kaijonharjuun lenkittämään koirat. Ensin käytin Nemin, joka merkkaili paljon muttei käynyt kakalla. Oltaisiinko 1-2 km kävelty. Sitten vaihdoin koiraa eli lenkitin pikkukoiran. Sitä olikin metka seurata, koska se kiskoi iloisesti kaikki samat mutkat mistä olin Nemin kanssa kävellyt (metsäpolkuja ja pyöräteitä). No, Kiki ei pissinyt eikä kakkinut. Kun se oli jäljestänyt Nemin reitit niin käveltiin vielä toinen mokoma lisää - että kait se koira joskus pissaa. Ei tietenkään pissannut. Mentiin takaisin autolle, laitoin koiran autoon ja kävin ostamassa illan treeneihin nameja.

Ajoin kotiin, käytin koirat minikävelyllä kotikadulla. Kiki pari kertaa oli menossa pissalle ja rupesi sitten kiehnäämään hangessa. Lopulta se malttoi pissata ja mentiin sisälle ja annoin koirille aamupalan.

Päivällä koirat olivat jonku aikaa takapihalla ja käytin niitä minitassutteluilla lähikadulla ja lipaston pihalla (kun hain Eetun töistä).

Illalla ajelin Kikin kanssa Kempeleeseen tokotreeneihin, joita ennen ja joiden jälkeen käytin koiraa hallin likellä lenkillä. Yhteensä matkaa kertyi ehkä kaks kilometriä. (Kempeleeseen Kiki suostui kakkimaan - ja pissimään)

Kun kotiuduin käytin Nemin päiväkotilenkillä (ja se teki mitä piti - eikä huutanut yhtään <3 ja halusi tokottaa :-))

Ei kommentteja: