torstai 7. joulukuuta 2017

Kolmas uintikeikka

...tälle syksyä.

Eli Kikillä oli taas tänään vesikuntoilupäivä uimisen merkeissä. Kameraa en raahannut mukana nyt, kun tuskin sen kummempia räpsyjä olisin saanut aikaiseksi kuin viime viikollakaan. Uintikierroksia tuli varmaan nyt muutama enemmän kuin viime viikolla (en pitänyt niistä tarkkaa lukua). Eka altaaseen meno oli selvästi reippaampi kuin aiemmilla kerroilla. Kiki tykkää kuljettaa jotain suussaan uidessaan eli edelleen puri määrätietoisesti sitä oranssia risahkoa uimalan lelua.

Uimareissurutiini menee siis näin: pakkaan kassiin tarvittavat jutut (pyyhkeet, loppupalkan, ..), ajellaan Hundspahan, käytän Kikin lenkillä (tänä syksynä on tehty eri lenkkiä kuin viime talvena/keväänä koska yks tie on poikki/sulki siin uimalan lähellä) jolloin se käy kakalla  ja/tai pissalla, mennään uimalaan sisälle (Kiki vastustaa), kun saadaan lupa mennä allaspuolelle niin riisun takkini kaappiin (jonne laitan reppunikin), sitten vaihdan Kikille uimalan pannan ja hihnan ja vien koiran suihkuun. Kastelen koiran jalat ja mahan alusen, odotellaan, että uittaja tulee paikalle ja pukee Kikille sille sopivan uimaliivin. Sitten mennään allaspuolelle. Kiki autetaan altaaseen ja se ui n kierrosta altaassa (välillä koira pääsee laiturille/rampille hengähtämään). Uinnin jälkeen koiralta otetaan uimaliivit pois ja käytän sen suihkussa. Sitten se saa loppupalkan (rasiassa muutama koirankeksi yms), vaihdan sille oman pannan & remmin, kuivailen koiraa, vien koiran ulos "pissalle" eli käytännössä lumihankeen pyörimään, nostan koiran autoon, käyn maksamassa uinnin ja varaan seuraavalle viikolle uuden ajan.

Ens viikon keskiviikkona on seuraava uinti (klo 12). Hieman tuumailin, jotta se olisi vika uinti tälle vuotta. Pitää miettiä jatketaanko uintikeikkoja talvella / milloin ja toisaalta että pitäisikö välillä ottaa satsi vesikävelyä.

Ei kommentteja: