tiistai 21. marraskuuta 2017

ks 13/17

Semmonen aamu. Koirien lenkitys pururadalla (joka toki oli jo aika luminen muttei siellä latuja viel ollu). Tällä kertaa otin molemmat koirat ulkoilemaan samaan aikaan. Kiki olisi halunnut leikkiä ja riekkua - ja tekikin niin. Riekkui ainakin. Plus söi puolukoita lumipeitteen alta.

Sitten menin sinne salille kun olin kerta niin päättänyt. Aattelin, että jos ees muutamalla laitteella saisin käytyä niin olisihan se sekin jotain. Väsytti ja nälätti ja tympäs ja ties mitä kaikkea - että kyllähän sitä aikansa voisi muuhunkin käyttää. Jossain vaiheessa kuntoilua tilanne oli kääntynyt jo valoisemmaksi ja loppupeleissä oli ihan jees kuntoilu.
Siihen erääseen painonlisäyslaitteeseen laitoin ensin ne 10kg molemmin puolin (oon aloittanut sillä laitteella 7,5 kg per puoli) mutta kun se tuntui melkeen kevyeltä niin lisäsin vielä yhdet kiekot joten molemmin puolin oli 11,5 kg (olisi ehkä voinut enemmälläkin kuin puolellatoistalla kasvattaa sitä mutten löytänyt / tiedä onko siellä millä kilomääräväleillä niitä kiekkoja).

Lopuksi tein intervalleja juoksumatolla.

Ei kommentteja: