maanantai 23. lokakuuta 2017

Viikko 42, treenit

Maanantain noseiluissa Kiki oli ihan huikeen hyvä <3

Ensin se haukkui jonku verran ekassa tehtävässä ja mietin, että tuleeko tästä nyt yhtään mitään. Lopulta alkuhösötyksen jälkeen koira alkoi tehdä töitä ja hajukin löytyi. Sitä ennen oli toki tehty temppu jos toinenkin ja kiipeilty siellä sun täällä.

Toisessa harjoituksessa koira käveli suoraan hajulle muttei osoittanut merkkejä löydöstä eli jatkoi vaan matkaa ja nuuskutteli siellä täällä kunnes palasi takaisin hajulle jääden siihen ts "ilmoittaen" löydöstä jolloin palkkasin koiran.

Kolmaskin oli melko nopea löytö. Neljäs oli ainoa jota en tiennyt missä se sijaitsee, kyseessä oli keittiössä ollut hajupiilo eli en nähnyt kun muut koirat tekivät löydön. Kiki meni siellä heti oikealle neliölle mutta koska haju oli nurkassa yhden tason alla niin (oli siis ehkä hieman alle metrin korkeudessa se hajupiilo). Pikkuisen piti koiraa avittaa, jonka avulla se teki hienon löydön.

Koska oltiin oltu niin sukkelia. Siis koko ryhmä, niin saatiin vielä yks ylimääräinen tehtävä. Katja laittoin sählypalloja ja teesihviläpalloja yms kummallisuuksia ikkunoiden eteen roikkumaan. Eli pallerot olivat ilmassa metrin (?) korkeudella. Kiki haisteli hienosti siitä edestä ja sitten kuljettiin ikkunariviä ees taas. Mun olisi tehnyt mieli vihjaista Kikille mihin suuntaan sen pitäisi haistella (eli ylöspäin ts epäilin kovasti ettei se hoksaa niitä ilmassa leijuvia palloja). Mutta eikämitä, kun en vihjannut mitään niin Kiki tajus itte. Vähänkö siistiä. Nousi kahelle tassulle ikkunaa/seinää vasten just oikiassa kohdassa ja haisteli palloa.

Ennen ma-treenejä mulla oli suuria vaikeuksia laittaa Kikille juoksuhousut jalkaan. Niistä irtoaa yks hihna sellaisesta soljesta tosi helposti, siihen kun yhdistetään ei-paikalaan pysyvä koira, mun epävarmuus housujen pukemisesta ja mun tärisevät kädet niin ei ole helppo homma. N:nen yrityksen jälkeen sain lopulta housut jalkaan ja laitoin koiran autoon odottamaan treenejä, onneksi se ei ollut ujuttautunut niistä ulos kun hain koiran autosta treenimään.

Tiistain tokoihin otin sitten ihan suosiolla Nemin. Varsinkin kun Kiki oli ed viikon tokoreeneissä ihan hirviö. Nemin kanssa olikin kiva tokotella, semmosta mummotoksutusta. Nemillä oli toosi kivaa, paitsi sillon kun pistin sen noutamaan ;-)

Ei kommentteja: