keskiviikko 16. elokuuta 2017

Jumeja

Käytin koirat aamulla Suvin hierottavina. Kikin syvät lihakset (+si ja ties mitkä nivelet) oli tooosi jumissa. Vasen takajalka ei ojentunut kunnolla taakse. Kiki valitti ja stressasi melkein koko hieronnan ajan, en muista millon viimeks se olisi käyttäytynyt siten :/ Kiki sai laseria takakroppaansa.
Oikean etujalan ranteessa oli myös jotain ... (ei liikkunut aluksi normaalisti, taivutellessa) - mahdollisesti siksi koska oikeaetujalka on kovemmalla rasituksella kuin vasen (koira välttelee vissiin jonkun verran vasemman käyttöä, siis paino enemmän oikealla kuin vasemmalla etujalalla).

Nemi oli melkein suora, sillä oli vyötäröllä kaistale mikä oli juntturassa, samoin siellä täällä jotain muttei ollenkaan niin pahoja jumistuksia kun joskus "harrastevuosina" on ollut.

Käytin koirat puntarilla ennen hierontaa (joka oli Evidensian tiloissa), Nemi painoi hieman yli 14 kiloa ja Kiki yli 10 kg (molemmat valjaiden ja nahkaremmin kanssa). Eli Kiki on about siinä missä keväälläkin ja Nemi on lihonut heinäkuisesta ell käynnistä jopa kilon ?

Ei kommentteja: