torstai 13. heinäkuuta 2017

Nuori aktiivisessu

Kiki on ollut viime päivinä tosi aktiivinen. Mikä tietysti on oikeasti tosi ihanaa, koska sellainenhan sen kuuluukin olla. Herättää vain ajatuksia siitä, että pitäisi laatia sille loppuvuodelle jonkinlaista harrastekalenteria. 

Loppukesäkausi treenaillaan sitä hakua aina kun harjoituksia on niin, että niihin voidaan osallistua. Se on kyllä enemmän kuin sata jänestä (=koira tykkää, koira saa aivojumppaa josta edes hetkeksi väsähtää). 

Elokuussa alkaa noseworkin jatkokurssi eli siitä on sille hetkeksi ohjelmaa. Kun Kisma koirakoulun syyskauden kurssipaikat tulevat hakuun niin Kikille toivottavasti löytyy sieltä ainakin tokoa lukujärjestykseen - mahdollisesti myös noseilua. 

Näyttelyt taitavat vähentyä syksyn päälle eikä niillä koiraa viikolla väsytetä, toki niinä viikonloppuina kun on kehäesiintymisiä niin reissut sinällään hetkellisesti tuovat koiran elämään normaalista poikkeavaa ohjelmaa mikä väsyttää koiraa, mutta ei ne nyt normiarkiaktiivisuutta muuta suuntaan eikä toiseen. Toki näyttelykalenteria voidaan katsella josko sieltä syksylle löytyisi jotain mielenkiintoista minne voisin koiran ilmoittaa. 
Esim joulukuinen messari, kolme näyttelyä, kestäisikö kukkaro sitä? 

Syksymmällä jatkan varmaan jossain määrin taas Kikin kuntoutusta veden avulla, eli vesikävelyä tai uintia voisi silloin tällöin harjoituttaa koirauimalassa. 

Paikalliset koirakerhot taitavat vaatia sen verran paljon talkoilua ettei meille ne portit hetkeen jos toiseenkaan avaudu joten sen kummemmin kassille kuin okkllekaan ei voida mennä reenailemaan mihinkään ryhmiin mitään. 

Ei kommentteja: