sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Oulainen - Pattijoki

Pyhäjoen rannalla. 



Käytiin näytelmäturneella. Eilen puhelin piipitti herätyksen puol kuudelta ja seiskan aikaan oltiin tienpäällä. Oulaisissa oltiin hyvissä ajoin, joten ehittiin hyvin juomaan termarista aamukahvit ja syömään edellisiltana tehdyt eväsleivät ennen kehän alkua. Oulaisiin olin ilmoittanut vain Kikin. Eetu esitti Kikin Paula Rekirannan arvostelemassa kehässä.





Tyypiltään erinomainen nuori narttu. Hyvä narttumainen pää. Riittävä otsapenger. Oikeanmalliset hieman vaaleat silmät. Hieman haja-asentoiset korvat. Erittäin hyvin kehittynyt runko. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset. Hyvä häntä. Lupaava karva. Kevyt rodunomainen liikunta.
JUN ERI1 SA PN1 SERT ROP



Kehän jälkeen kerättiin kamppeet ja vietiin ne autolle. Sitten käytiin Oulaisissa päiväkävelyllä koirien kanssa. Sitten haettiin kaupasta hieman syötävää, oltiin autolla tunti-pari ja palattiin takaisin näytelmäalueelle. Ooteltiin taas aikamme ja sitten Kiki pääsi vielä esittäytymään isoon kehään - ainakin kauempaa katsottuna isokehä debyytti meni ihan kivasti vaikkei sieltä menestystä tullutkaan.

Oulaisista ajettiin Raaheen yöksi ja tänään aamupäivällä mentiin Pattijoen ryhmänäyttelyyn (siellä oli koko vitonen, Oulaississa vain osa vitonen + jotain muita ryhmiä), jonne olin ilmoittanut molemmat koiramme. Reino Korpela arvosteli ruotsinlapinkoirat. Mä jouduin kehään vain pn-luokassa. Tuomari perusteli rop-valintaansa sillä, että Nemillä hiljaisempana voisi olla paremmat mahdollisuudet sijoittua kuin mitä Kikillä ... 😄 eli tykkäsi kovasti Kikistä 😍

Kiki: Sopiva koko. Hienot mittasuhteet. Kaunislinjainen pää. Tummat silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja runko. Sopiva raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Oikein kaartunut häntä. Hyvä karva. Kevyt liike. Hieman rauhaton käytös.
 JUN ERI1 SA PN2 SERT.
Nemi: Keskikokoa kookkaampi. Hienot mittasuhteet omaava veteraani jolla voimakaspiirteinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä kaula ja runko. Hieman kapea rinta. Sopiva raajaluusto ja kulmaukset. Hyvä häntä ja turkki. Liikkuu pitkällä askelmitalla. Normaali käytös.
 VET ERI1 SA PN1 ROP-VET ROP

Sitten taas ootettiin, ootettiin ja ootettiin. Oottelun hyvä puoli oli se, että Kikikin alkoi jo tottumaan hälinään ja siihen että oli paljon koiria ja pisti ihan omatoimisesti pötköttelemään eikä kokoaikaa vouhkannut suuntaan jos toiseenkin [kyllä siitä vielä ihan hyvä (näytelmä)koira tulee 👍]. No, ei menestystä Nemille isoista kehistä tällä erää.

Ei kommentteja: