tiistai 16. toukokuuta 2017

Haravointia, hanskannoutaja, leikkitesti, kurssiperuutus

Niin ne kelit vaihtelee. Koko sunnuntain pyrytti lunta ja tänään pääsin jo aloittelemaan pihan haravointia. Kiki oli tietysti ylimpänä haravointivalvojana.



Hetken aikaa molemmat koirat olivat takapihalla. Eikait siinä mitään erikoista ole. Eipä niin. Mutta. Annoin niiden leikkiä, Nemi oli vapaana ja Kiki tuossa pihanarussaan (koska se nyt ei välttämättä pihalla muuten pysyisi ja koska sillä on ne juoksut niin en tod tohdi sitä irti päästää/pitää). En ole sallinut niille tuollaista leikkituokiota sitten kun viimeksi ... joskus lokakuussa/syyskuussa. Leikistä ei ole kuvia/elävää kuvaa (ei ollut sillon vielä kamera ulkona). Lopetutin leikin sitten kun se kävi turhan rajuksi/villiksi ja äänekkääksi. Pitää seurailla pikkukoiraa, että oliko leikkimisellä minkäänlaista (ja jos niin millaista) vaikutusta sen olemiseen.




ps. se jälkikurssi jolle olin Kikin ilmoittanut onkin eri ajankohtana, joten ei päästäkään osallistumaan :-( Noh, hyvä puoli: ei ole pakko mennä ötököiden syötäväksi just niinä aikoina.

edit. tehtiin eilen myös yks nosework reenisisällä

Ei kommentteja: