perjantai 28. huhtikuuta 2017

Agin uudistukset (ajatelmia)

Kahtiajakoisia ajatuksia aksauudistuksista. Jos et tiedä mistä on kyse niin lue faktat tuolta: Agiliitto.


  1. Aivan mahtavaa, että vihdoinkin tulee ns pikkumaksiluokka. Siitähän haaveilin Nemin kanssa vuosia. Todella todella hieno juttu kaikille pikkumakseille (ja niiden ohjaajille). Tässä nyt ehkä tarkoitan eniten just noita 42,99-46 cm koiria, vaikka pikkumakseus yltääkin aina viiteenkymmeneen senttiin asti. Ts 49,99 cm taitaa olla raja siihen että ko luokkaan pääsee. 
  2. Samaan aikaan pikkuääni piipittää sisälläni ihan hemmetin katkerana, että miksei tätä ollut jo aiemmin jne. Mutta ei ollut niin ei ollut. En mä mummoa ny enää aksaradoille tietty tuo. Jos se olisi yhdeksän voisin tuodakin, mutta kakstoista vuotiasta koiraa en. 
  3. Jotkut medikoirien omistajat ovat kirjoitelleet katkeria kommentteja siitä, että miksei niille ole tullut helpotuksia kun mineille ja makseille on. Voi elämä. Medikorkuiset saivat helpotuksensa sillon vuosia vuosia sitten kun tuli kolmas koko luokka. 
  4. Tulevaisuudessa kun mietin pennun ottamista ja rotua ja sukupuolta ja ties mitä kaikkea niin mun ei tarvi enää vaivata päätäni koiran koolla. Jos haluan agia siis ylipäänsä tulevaisuudessa harrastaa. 

1 kommentti:

Vonotus kirjoitti...

Ja myös niille medeille tulee helpotusta, jos ja kun kaikissa luokissa maksimihyppykorkeuksista otetaan pois 5 cm. :)