tiistai 14. helmikuuta 2017

Päivä nro 98

Tästä pitäisi lähteä lenkille
Voi jeena näitä kelejä. Eilen oli plus viis, mitä muuta voi siis odottaa kun yllä olevan näköisiä kelejä.

Kotiuduttiin puoltoista tuntia sitten tämän viikkoiselta Hundspan reissulta. Laitoin sitten kummallekin koiralle BOTit niskaan nyt kotona. Jos se on vähääkään semmoinen taikaviitta kuin siitä puhutaan niin ei taida tehdä Nemillekään pahaa pitää omaa takkiaan välillä päällään. Autoon Kikille en enää sitä laittanut kun viime kerralla se oli askarrellut peräkontissa/häkissä takin pois itseltään kotimatkalla, parempi ettei pääse askartelemaan sen kanssa itsekseen ... ;)

Kiki nukkuu BOTti päällä. 
edit. 15.02.17
klo 22:19

Niin tosiaan varasin ens viikolle jo maanantaille vesijumpan kun tiistai-iltana meil alkaa se nosework kurssi ja loppuviikosta on muita suunnitelmia (koirat menevät Raaheen hoitoon).

edit. 16.02.17
klo 12:47

Muisti palaa pätkittäin:
kun mentiin Hundspahan niin ekan kerran Kiki käveli reippaasti uimalapuolelle ja oli innolla menossa lasiovista sisään, tähän saakka se on pitänyt kutakuinkin väkisten viedä siitä, että "asiasta ei neuvotella" -tyyliin. Muutenkin se oli paljon innokkaampi vesikävelijä kuin aiemmin. Toki välillä vähän jotain protestoi (ensin meni rampille ihan hyvin, mutta sitten hetken vastusti mutta melkein hyppäsi laatikkoon kävelemään jne. Tehtiin kävelyt kahdessa erässä. Ensin noin kuusi minuttia ja sitten about saman verran lisää. Kun otin koiran ts päästin pois vesilaatikosta niin palkkasin sen lihapullalla ja parilla nakkikikkareella mitkä oli pakattuna pakasterasiaan mukaan, aattelin josko tekisin tuosta sellaisen loppupalkka -tyyppisen "treenin" ;)

Ei kommentteja: