lauantai 11. helmikuuta 2017

Päivä nro 95

Käytin koirat pissalla ehkä kasin aikaan. Tuntia myöhemmin Eetu käytti koirat lenkillä (saivat ensin aamupalansa), mä tein sillä välin vohveleita. En tiiä liittyykö se koiriin mitenkään, kunhan kerroin, tai no, saivat ne nuolla sitten jäätelö-hillo-vohveli -lautaset ;)

Nyt koirat uinuvat.

Mun (koira)elo on nykyään kyllä tyystin toisenlaista kuin mihin aiemmin ehdin tottua. Eilen kuitenkin maksoin nosework -kurssimaksun, joten kyllä tähän vetkuiluun jotain särmää kohta tulee kun vajaan kahden viikon päästä aletaan kulkemaan vaihteeksi reeneissäkin :)

edit. 19:22

Päivällä käytiin joenjäällä kävelyllä. Ajettiin ensin kirkon parkkikselle ja sieltä käveltiin jäälle ja jäällä jonku matkaa ja  teitä pitkin (ei samoja teitä mitä mentiin jäälle) sitten takaisin sinne parkkipaikalle. Kirkon kulmilla oli joku hässäkkä, kun mentiin parkkikselle niin siellä oli hevonen. Se oltiin vissiin just otettu jostain kuljetusvaunusta. Kävin niiltä ukkeleilta kysymässä, että säikkyykö se hepo koiria, että jos säikkyy niin ei oteta koiria autosta vaan mennään jonnekin muualle. Ukot oli vähän sen oloisia, että mitä tuo edes kyselee tommosta ;) No, koirat eivät kiusanneet hevosta eikä heponen koiria. Lähdettiin eri suuntaan kävelemään kuin missä se hevonen oli. Kun tultiin takaisin autolle niin se hevonen rekiajelutti jotain lapsia ja parkkipaikka oli täynnä autoja. En tiedä mikä laskiaisrieha siellä oli.




Jääretkellä Kiki sai olla pidemmässä hihnassa kuin mitä viimeisimmät kolme kuukautta se on ulkoillut. Jotenkin se haki kävelyrytminsä paremmin pidemmässä hihnassa kuin mitä lyhyemmässä eli eli näyttänyt epämääräiseltä se liike. Paitsi tuo video ei nyt ole mitenkään ihanteellinen, toisaalta siinä toki näkyy tuota Kikin kiskomista ja kallellaan kulkemista mitä se harrastaa. Harrasti jo ennen leikkausta. Ei tervettä ts toivottavaa liikuntaa luonnollisestikaan. Mutta sitten kun se jotain metsästää jotain syötävää tai mitä lie niin ihan kelvollisesti se ehkä kävelee. Tai ei ainakaan yliselvästi onnu. Mutta on kyllä huomannut kotona tuon jälkeen, että olihan se rasittava lenkki pikkukoiralle. Eli ontumista on ilmennyt. Mutta voi olla että olisi ontunut muutenkin. 


edit.
12.02.17 klo 20:25

Koirat pääsivät illalla myös erillislenkeille ja sitten iltamyöhällä käytin ne vielä pikaisesti pissalla.

Ei kommentteja: