keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Päivä nro 92

Pihalla on paljon pakkasta. Aamulla etupihan mittari näytti -20 ja takapihan -24. Etätyöpäivä.
Koirille yhteinen aamulenkki, kierrettiin Acb-lenkura. Sujui ihan ok:sti, molemmat koirat tekivät tarpeensa.

Sittemmin ovat syöneet aamupäivä puruluunsa ja lähinnä pötkötelleet.

Se on pitänyt jo aiemmin sanoa, mutta syystä tai toiseta jäänyt kertomatta, että Kiki venyttelee nykyään tosi hyvin. Syksyllä oli huonompi venyttelijä tai ei niin selvästi/paljon venytellyt kuin nyt tämän vuoden puolella.

edit. 21:57

Pari videoo Kikistä tältä päivää: hanskatemppu ja liikettä. Liikevideolle piti tulla muun muassa peruutusta myös, mutta kameran akku oli hyytynyt keskenkaiken enkä jaksanut sitten ottaa temppuilua uusiksi. Tuommoisen kontaktikävelyn videoinnissahan on toki vähän sitä vikaa, että kun koira kujottaa niska vinossa mua kohti niin sen liikkeetkään ei ole enää puhtaat, edes siinä määrin kuin ne kuntoutujalla voisivat olla. Siispä videosta parhainta liikettä koira esittää ensimmäisessä kuudessa sekunnissa. Tuo ei tietenkään ole se miten koira kokoajan liikkuu eli välillä linkuttaa etujalkaansa vähemmän ja välillä enemmän, ja joskus ei (juuri) yhtään.

Tänään on ollut koirilla aika vaisu päivä eli en ole tuota pientä tempputuokiota lukuunottamtta hirveästi touhunnut niiden kanssa. Molemmat kävivät päivällä/alkuillasta pari kertaa pissalla, kertaalleen takapihalla ja kumpikin tietä myöden hetken matkaa, Kiki kävi myös kakalla silloin. Käytin niitä siis erikseen ulkona/tienvarressa. 
Kun Eetu tuli töistä niin Nemi pääsi käymään pellolla humppailemassa. Hetki sitten käytin Kikin kävelylenkillä jolloin se söi kasan nameja (yks kerrallaan erinäisistä syistä ja mulla jääty sormet) ja kävi pissalla ja kakalla.

edit. 9.2.17 klo 19:47

Illan päätteeksi temputin vielä Kikiä, käytin koirat pissalla ja annoin Nemille iltanappulansa. 

Ei kommentteja: